Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı

 

Özbekoğlu Cam Balkon, Mobilya ve İç dekorasyon firma sahibi Kayserili sanatçı İsmail Özbek şiir tutkusunu klibe dönüştürerek Hazan Mevsimi adli şiir klibinden sonra 'Ah O Gözlerin' şiir klibini de dinleyicilerinin beğenisine sundu. 

Kayseri Pınarbaşı doğumlu, evli ve ikiz çocuk babası, ticaretle uğraşan Özbekoğlu Cam Balkon, Mobilya ve İç Dekorasyon firma sahibi İsmail Özbek, sanat alanında şiirle ilgilendiğini, insanların tamamen ruhuna uygun kendilerini bulabileceği eserler oluşturabilmek hedefinde olduklarını belirtti. Sözleri kendisine ait olan ilk klibi Hazan Mevsimi’nden sonra ikinci klibi olan 'Ah O Gözlerin' klibini sevenlerinin beğenisine sundu. 

Hazan Mevsimi’nden sonra ikinci klibi sevenlerinin sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Özbek şöyle konuştu:

“İsmail Özbek, 1980 Pınarbaşı doğumluyum. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunuyum. 43 yaşımdayım. Ticaretle uğraşıyorum. Özbekoğlu Cam Balkon, Mobilya ve İç dekorasyon firmamızda cam balkon, duşa kabin, pimapen, mobilya işiyle uğraşıyoruz. Şiire de küçüklüğümüzden beri gelen bir uhdemiz, bir heyecanımız vardı. Aşkla, şevkle gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlk klibimiz Hazan Mevsimi idi. Bu klibimizin yönetmenliğini, aranjörlüğünü İç Anadolu ve Kayseri bölgesinde sevilen sanatçı Bünyamin Hocamız yaptı. Sözleri bana, müzik Bünyamin Hocama ait. Kendisi bana her konuda gece gündüz demeden mücadelemizde yardımcı oldu. Hazan Mevsimi eserimizi Bünyamin Hocam ile beraber 6 ay üzerinde çalışarak ortaya çıkardık ve sevgili dinleyicilerimizin beğenisine sunduk. Gerçekten bir klip çekmek kolay değil, çok zor şartlar altında klipler çekiliyor. Kayseri’deki halkımıza, daha sonra İç Anadolu bölgesi ve Türkiye genelinde daha kaliteli klipler çekebilmemiz için desteklerine ihtiyacımız var. İzleyici ve dinleyicilerimizi çok yormadan, istenilen mesajı şiirlerimizde vermeye gayret gösteriyoruz. Şiirlerimizde insanların heyecanını, duygularını, düşüncelerini, o karede kendilerini bulabilmeleri için böyle bir çalışma yaptık. 

İkinci şiir klibimiz Ah O Gözlerin de geçen hafta çekildi. Mustafa Kansu Hocam ile beraber çalıştık. Millet Bahçesi ve Hacılar’da klip çekimini tamamladık. Çok güzel bir klip oldu. Hazan Mevsimi daha duygusal yavaş tarzda idi, Ah O Gözlerin ise daha hareketli tarzda. Beğeni, yorum ve abonelikler ile sevenlerimden desteklerini bekliyorum.

Üçüncü klibimiz için de şu an yoğun bir çalışma içerisindeyiz. 20-25 gün sonra da inşallah ‘Bir kızı olmalı insanın’ adlı şiir klibimizi sevenlerimizin beğenisine sunacağız. Dördüncü klimiz de ‘Canım Oğlum’ olacak. Burada amacımız halkımıza etkili, kaliteli, güzel eserler verebilmek.”

Kayseri manzaraları eşliğinde yayınlanan klibine olumlu dönüşler aldığını belirten İsmail Özbek, yeni şiirlerinin müjdesini de verdi. 

MUHABİR - TUĞBA FİLİK 

 

Video Klibi İzlemek İçin Aşağıdaki Linke Tıklayabilirsiniz:

https://youtu.be/W7_Y-Kaylwo



Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü