KAYSERİLİLER

KAYSERİLİLER

YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI´NI ÇOK SEVDİ

Dünya Ticaret Merkezi´nde açılan Yöresel Ürünler Fuarı´nda sergilenen yurdun dört bir yanından gelen el sanatları ürünleri, hediyelik eşyalar ve yöresel lezzetler ilimiz sakinleri tarafından ilgi ile karşılanırken, sıcak yaz günleri olmasına rağmen ziyaretçilerle taşıyor?

Kayseri, Yozgat, Ankara, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Trabzon, Sivas, Malatya, Hatay, Kahramanmaraş, Tokat ve Aksaray´ın yöresel ürünlerinin de yer aldığı fuarda, pastırma, sucuk, çağ kebabı, fındık, pestil, künefe ve kaymağın yanı sıra el sanatları, takı ve tasarımları ile el işlemeciliği de ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Fuarda Trabzon yöresinden "Balina ekmek" ve Kahramanmaraş´tan "Köpüklü sucuk" vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, Yöresel Ürünleri Fuarları´nı düzenleyen firmanın yetkilisi Mehmet Saçmacı yaptığı değerlendirmede, önceki gün ziyaretçilere açtıkları fuarın Türkiye´nin en büyük ikinci yöresel ürünler fuarı olduğunu kaydederek   "30 Temmuz´a kadar açık kalacak fuarda yurdun dört bir yanından getirilen yöresel ürünler sergileniyor. Ülkelerin el sanatları, hediyelik eşyaları ile Türkiye´nin 60 vilayetinde yöresel ürünler yer alıyor?  değerlendirmesinde bulundu?

Kayserilerin fuara olan ilgisinden son derece memnun olan fuar esnafı ise herkesi fuarı gezip görmeye davet ederek fiyatların son derece uygun ve ürünlerin kaliteli olduğunun altını çiziyorlar?



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da