KAYSERİLİLER İLK 4.5 G DENEYİMİNİ

KAYSERİLİLER İLK 4.5 G DENEYİMİNİ

VODAFONE İLE YAŞADI?

Türkiye´nin dijital geleceğine liderlik etmeyi hedefleyen Vodafone´un ülkenin dört bucağını 4.5G ile tanıştırmak amacıyla düzenlediği ?4 BUCAK G? turunun yeni durağı Kayseri oldu. Kayserililere 4.5 G deneyimi yaşatmak isteyen Vodafone, özel teknolojilerle donattığı ?4bucakG? TIR´ını ziyaret eden tüketicilere 4.5G teknolojisini tanıma ve deneme imkânı sundu. ?4bucakG? TIR´ını Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin de ziyaret ederken Vodafone, ?4bucakG? Türkiye turuyla Nisan sonuna kadar 1 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor.
1 Nisan 2016 ? Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone´un ülkenin dört bucağını 4.5G ile tanıştırmak amacıyla düzenlediği ?4bucakG? turunun yeni durağı Kayseri oldu. Tüketicilere 1 Nisan sabahı hizmete giren 4.5G teknolojisini deneyimletmeyi hedefleyen Vodafone, özel teknolojilerle donattığı ?4bucakG? TIR´ında, aldığı izinler kapsamında, Kayserili tüketicilere 4.5G hızını test etme imkânı sundu. ?4bucakG? TIR´ını Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin de ziyaret etti. Vodafone, 4.5G için düzenlediği Türkiye turuyla Nisan sonuna kadar 1 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor.
4.5G teknolojisini Türkiye´nin dijital tarihinde bir dönüm noktası olarak değerlendirdiklerini, hem sektörün hem de ülkemizin 4.5G ile mobil iletişimde çağ atlayacağını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları kaydetti? ?Telekomünikasyon sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı olan 4.5G ile ülkemizin global ekonomide rekabetçi bir konumda olması için son derece önemli bir adım attık. Herkesin hayatında köklü değişiklikler yaratacağına inandığımız 4.5G teknolojisine çekirdek şebekemiz, SIM kartlarımız, akıllı cihazlarımız, mağazalarımız, insan kaynağımız ve global deneyimimiz dahil her anlamda hazırız. Özellikle global deneyimimizi çok önemsiyoruz. Bugün 20 ülkede 4G, 5 kıtada ve 15 ülkede ise 4.5G hizmeti veriyoruz. Şimdi de 4.5G teknolojisindeki bu deneyimimizi Türkiye´ye taşıyarak 81 ilimizde en ücra köşeye kadar en iyi hizmeti vermeyi ve herkesi 4.5G teknolojisi ile buluşturmayı hedefliyoruz. Bu hedefle özel teknolojiler kullanarak tasarladığımız ?4bucakG´ isimli TIR´ımızın yeni durağını Kayseri olarak belirledik. Vodafone ?4bucakG´ TIR´ı ile 4.5G´yi ve Dijital Dönüşüm´ü Kayserili tüketicilerimizin ayağına getirdik. TIR´ımızı ziyaret eden Kayserililere 4.5G teknolojisini tanıttık ve deneyimlettik. Vodafone olarak, ülkemiz için değer yaratma vizyonumuz çerçevesinde yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz.?
Vodafone ?4bucakG? TIR´ında ziyaretçilere 4.5G´nin 3G´den farkı anlatılarak 4.5G dünyası hakkında kapsamlı bilgi sunuluyor. Kullanıcılar, Vodafone SüperNet 4.5G´nin avantajlarını 4.5G hızıyla deneyimlerken, Spotify köşesinde 4.5G hızında müzik, Gameloft köşesinde ise 4.5G hızında oyun deneyimi yaşıyorlar. Ayrıca, sanal gerçeklik cihazı Oculus Rift ile oyun oynayarak bu anları 4.5G hızıyla paylaşabiliyorlar. Diğer yandan, 360 Stand köşesinde ise kullanıcıların SIM kart, akıllı cihaz ve izinli geçiş kontrolleri yapılarak 4.5G teknolojisine hazır olup olmadıkları konusunda bilgi veriliyor ve 4.5G´ye hazır hale gelmeleri için gerekli yönlendirmeler yapılıyor.



KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı

Büyükşehir KAYMEK’ten ‘Projen ile Gel Robotik Kodlama Atöylesi’

Talas, teknoloji takımları kuruyor

Denizlerin güvenliği yerli teknolojiye emanet

Bootcamp Erciyes başvuruları başladı

Bu malak diğerlerinden çok farklı

Üniversitelilerin İHA’sı ‘Cenker’ göz dolduruyor

Büyükşehir’in parçalı güneş tutulması canlı yayınını 202 bin kişi izledi

Kayseri Bilim Merkezi "güneş tutulması" heyecanını canlı yayınladı

Parçalı güneş tutulması, ERÜ’de teleskoplarla izledi

Kayseri’de ‘Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi’

Kapadokya Uluslararası IP Günleri etkinliğinin 7’incisi düzenlendi

Melikgazi’nin destek olduğu takımlar TEKNOFEST’te Kayseri’nin gururu oldu

Instagram'a 404 milyon euro para cezası

Bu da Kayseri’nin elektrikli otomobili: ‘Voltacar’

Tarımsal İnsansız Kara Aracı ile TEKNOFEST’te finale kaldı