KAYSERİLİLER, ŞEHİTLER TEPESİ´NDE TERÖRÜ PROTESTO ETTİ

KAYSERİLİLER, ŞEHİTLER TEPESİ´NDE TERÖRÜ PROTESTO ETTİ

İSTANBUL´DAKİ KAYSERİ DERNEKLERİ BEŞİKTAŞ ŞEHİTLERİNİ ANDI

Beşiktaş Şehitler Tepesi´nde toplanan Kayseri dernekleri üyesi çok sayıda kişi terör saldırılarını protesto ederek, şehitleri andı.
İstanbul´da faaliyet gösteren Kayseri dernekleri geçtiğimiz hafta Beşiktaş´ta ve bugün Kayseri´de meydana gelen terör saldırılarını protesto etti. Şehitler Tepesi´ne gelen yüzlerce dernek üyesi vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla ?Kayseri burada, katiller nerede? şeklinde sloganlar atarak, terörü lanetledi. AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu´nun ve dernek üyeleri hain saldırının meydana geldiği yerde Türkiye ve şehitler için dua etti.
Terör saldırılarını lanetleyen Milletvekili Sami Dedeoğlu, ?Bugün Kayseri´de menfur bir saldırıda şehitlerimiz, yaralılarımız var. Buraya esas gelmemizin sebebi 1 hafta önce burada 44 tane canımız gitti. Bizi hiçbir zaman yıldıramazlar. Bugün Kayseri´nin il, ilçe, derneklerimiz olarak şehitler Tepesi´nde tüm dünyaya devletimizin, milletimizin yanında demeye ve tüm şehitlerimize dua etmeye geldik? dedi.
Birlik ve beraberlik çağrısı yapan Dedeoğlu, ?Bizler geçmişi köklü, şerefli bir maziye dayanan asil bir milletin torunları olarak Kurtuluş Savaşı´ndaki, Çanakkale Savaşı´ndaki gibi aynı ruh ve düşünceye sahip olduğumuzu, bu doğrultuda vatanımız için bir olduğumuzu beraber olduğumuzu, diri olduğumuzu göstermek için buradayız. Tüm terör örgütlerine karşı milli bir seferberlik içinde hareket edeceğiz. Gün çekişme, çatışma günü, eski defterleri karıştırma günü değildir. Eğer birliğimizi, beraberliğimizi güçlendirmezsek hiçbirimiz yarınlarımıza güvenli bakamayız. Gün Türkiye olma günüdür. Devletimizin bu hainlere misliyle cevap vereceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın? diye konuştu.


Haber Kaynak : İHA

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da