KAYSERİLİ YİNE ZEKÂSINI KONUŞTURDU

KAYSERİLİ YİNE ZEKÂSINI KONUŞTURDU

ŞAHİNER, CEP TELEFONU İÇİN TIRAŞ ÖNLÜĞÜ TASARLADI

HABERİ İZLE

Yıllar önce cep telefonları hayatımıza girdi ve aktif olarak her kesim tarafından kullanılmaya başladı. Cep telefonu artık hayatımızın vazgeçilmezi haline geldi. İşte bunu fırsat bilen Kayserili girişimci Er-Biss Erkek Saç Tasarım Merkezi'nin Sahibi İbrahim Şahiner, ticari zekasını konuşturarak, cep telefonuna özel, berber önlüğü tasarlayıp müşterilerinin hizmetine sundu.

Son 20 yıl içerisinde dev adımlarla gelişen iletişim teknolojisinin ürünü olan  cep telefonları, insanlar arası iletişim de yeri doldurulamaz  bir konum elde ederken Kayserili girişimci ticari zekasını konuşturarak, müşterilerin saç traşı olurken  canları sıkılmasın diye  berber önlüğü tasarladı.

Sivas Caddesi'nde 20 yıldır erkek kuaförlüğü yapan İbrahim Şahiner, tıraş koltuğunda uyuklayan ve işini zorlaştıran müşterileri için ön kısmı şeffaf önlük tasarladı. Şahiner'in tasarladığı önlükle bazı müşteriler, tıraş olurken koltukta cep telefonlarından maillerini kontrol edip internette dolaşıyor, bazıları da oyun oynayıp sosyal medya hesaplarını kullanarak zaman geçiriyor ve böylelikle İbrahim Şahiner de tıraşını  daha kısa bir sürede bitirmesine neden oluyor.

Vatandaşlar ise uygulamadan memnun olduklarını dile getirerek, şunları kaydettiler:

Müşterilerden Hüsamettin  Uysal,  ön bölümü şeffaf önlükle cep telefonu çaldığında bakma şanslarının olduğunu belirterek, uygulamayı çok beğendim. Telefonumuz çaldığı zaman kimin aradığını görebiliyoruz. Önemli bir çağrı ise cevap veriyorum yoksa sessize alıyorum. Hem canımız sıkılmıyor hem de tıraş olurken cep telefonumuzun aracılığıyla sosyal medya  ve haber sitelerinde gezinip vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Bizleri düşünerek bu tasarımı yapan İbrahim Şahiner'e çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Üniversite öğrencisi Nurettin Kılcı ise, cep telefonları artık insan hayatının vazgeçilmezi. Heran yanı başımızda dolaştırdığımız cep telefonlarını iletişim için kullanıyoruz. Bu tasarlanan önlükle aciliyet gerektiren işlemlerini hemen yapmaktayım. Özellikle banka işlemleri tıraş olurken yapabiliyorum. Veya telefonum çaldığı zaman kuaförümü rahatsız etmeden cevaplayabiliyorum. Bizleri düşünerek önlük tasarlayan İbrahim abi'ye sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir diğer müşteri Ömer Çelik ise, tasarlanan önlükle rahat rahat tıraşımızı olurken bir yandan da cep telefonumuzla oyun oynayıp vaktimizi geçiriyoruz. Böylelikle canımız sıkılmıyor” diye konuştu.

Önlüğü tasarlayan Erkek Saç Tasarım Merkezi'nin Sahibi İbrahim Şahiner de, günümüzün vazgeçilmezi cep telefonuyla insanlarımız çok meşgul olduğu için müşterilerimiz tıraş olurken canları sıkılmasın diye ön bölümü şeffaf şekilde önlük tasarladım. Müşterilerimiz istediği zaman internete giriyor, oyun oynayabiliyor ve  önemli gördüğü aramalara da  cevap verebiliyor. Önlük sayesinde işlerimiz daha iyi oldu. Bizde müşterilerimizde memnun. Müşterilerimizden çoğu  bu uygulamadan özellikle teşekkür ediyor. İnşallah diğer meslektaşlarımıza da örnek olur” dedi.

İşletme Sahibinin kardeşi Erdem Şahiner ise, müşterilerimiz tıraş olurken vakitlerini daha rahat geçirsin diye böyle bir önlük yaptık. Böylelikle müşterilerimiz canı sıkılmıyor. İlk gördüklerinde müşterilerimiz şaşırdı ama çok memnun kaldılar. Bizlere sürekli teşekkür ediyorlar” diye konuştu.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor