KAYSERİ´NİN EVİNDEKİ İLK KAYBI

KAYSERİ´NİN EVİNDEKİ İLK KAYBI

KAYSERİSPOR 0-1 Y.MALATYASPOR

Süper Lig´de sezonun ilk devresinin son maçında Yeni Malatyaspor´u sahasında konuk eden Kayserispor, 7 haftalık yenilmezlik serisine veda ederek sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Süper Lig´de sezonun 17.hafta maçında taraftarı önünde Yeni Malatyaspor´u konuk eden Kayserispor, ilk yarının son dakikasında yediği golle 1-0 soyunma odasının yolunu tuttu. İkinci yarıda gol sesi çıkmadı ve sarı-kırmızılılar, sezonda ilk defa iç sahada maç kaybederek, sahasında 1-0´lık mağlubiyet yaşadılar. Bu mağlubiyet ayrıca Kayserispor´un 7 haftalık yenilmezlik serisine de son vermiş oldu.

KAYSERİSPOR 0-1 Y.MALATYASPOR

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmanın ilk düdüğü ile birlikte atak geliştiren taraf Yeni Malatyaspor oldu. 11.dakikada Boutaib´in pasında Murat Yıldırım gelişine sert vuruşunu Kayserispor´un kalecisi Lung kornere çeldi. Bu dakikada kullanılan köşe vuruşunda Meza´nın şutunda top bu kez üstten auta çıktı. 20. dakikada Atilla Turan´ın pasında topla buluşan Deniz Türüç´ün ceza sahası içinden yaptığı ortada Umut Bulut´un kafa vuruşu kaleci Ertaç´tan döndü. 22.dakikada ceza sahasına giren Deniz Türüç´ün şutunu kaleci Ertaç kurtardı. İlk yarının tamamlanmasına saniyeler kala ise gol sesi yükseldi. 45.dakikada Yeni Malatyaspor´da Pereira´nın ortasında ceza sahasında topa iyi yükselen Boutaib, defansın arasından yaptığı kafa vuruşunda topu filelerle buluşturdu ve skoru takımı adına 1-0´a taşıdı. Bu golün ardından mücadelenin ilk yarısı da sonuçlanmış oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Kayserispor gol yollarını aradı. 53. dakikada Atilla Turan´ın pasında Bia´nın şutunda top kaleci Ertaç´tan döndü. Dönen topu Malatyaspor defansı uzaklaştırdı. 66. dakikada Şamil´in sert şutu kaleci Ertaç´ta kaldı. 82. dakikada Kana Bıyık´ın ortasını iyi takip eden kaleci Ertaç topu yumruklayarak uzaklaştırmayı başardı. 84. dakikada Deniz Türüç´ün şutunda top az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın sonuna 5 dakikalık uzatma süresi eklendi. Ancak bu sürede de başka gol olmadı ve Kayserispor, sahasında konuk ettiği Malatyaspor´a 1-0 yenilen taraf oldu.

Haber: Murat TURP



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı