"KAYSERİ´NİN GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ"

BAŞKAN ÇELİK, YUVARLAK MASA TOPLANTILARININ İKİNCİSİNİ MECLİS ÜYELERİYLE YAPTI

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin geleceği için bu şehirde yaşayan her kesimin görüşlerini almak üzere başlattığı yuvarlak masa toplantılarına devam ediyor. Yuvarlak Masa Toplantılarının ikincisi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile yapıldı. Başkan Çelik, meclis üyelerine yapılan yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgi vererek meclis üyelerinin görüş ve önerilerini aldı.
"İLÇELERİ KALKINDIRACAĞIZ"
1 Kasım seçimlerinin Kayseri´de sakin ve sıkıntısız geçtiğini belirterek seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisiyle sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu haftadan itibaren ilçelerde yatırım toplantılarına başlayacaklarını belirtti. İlçelerde kaymakamlar, belediye başkanları, meclis üyeleri ve vatandaşlarla toplantılar yapacaklarını ifade eden Başkan Çelik, ilçeleri kalkındırmak ve insanlarımızı ilçelerinde yaşatmak için yapılması gerekenlere ilişkin görüş ve öneriler alacaklarını kaydetti.
"ŞEHİR İÇİN HERKESİN SÖYLEYECEĞİNİ DİKKATE ALIRIZ"
2. Yuvarlak Masa Toplantısında öncelikle Kayseri ile ilgili genel bir değerlendirme yapan, ardından da yapımı devam eden ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ilçelere yapılan yatırımlarla ilgili de detaylı açıklamalar yaptı.
Şehrin geleceğine iz vuracak yatırımlar yapacaklarını vurgulayan Başkan Çelik, "Kentin geleceğini planlamamız gerekiyor. Bu kentte yaşayan herkesin söyleyeceklerini dikkate alacağız. Bu yüzden yuvarlak masa toplantıları yapıyoruz. 14 grupla toplantı yapacağız. Herkesin, her kesimin katkısını bekliyorum. Bu toplantılarda dile getirilecek tavsiyeleri değerlendirerek, uygulanabilir olanları hayata geçireceğiz. Siz meclis üyelerimizden ilçenizin ve şehrinizin geleceğine yön verecek projeler bekliyoruz" dedi.
Başkan Mustafa Çelik daha sonra görüş ve öneriler sunan meclis üyelerini dinledi ve ifade edilenleri tek tek not aldı.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da