KAYSERİ´NİN ŞEHİTLERİ YAN YANA UĞURLANDI

KAYSERİ´NİN ŞEHİTLERİ YAN YANA UĞURLANDI

ÖZGE GELİN DÜĞÜN FOTOĞRAFLARIYLA GELDİ?

Beşiktaş-Vodafone Arena´da Cumartesi akşamı maç çıkışı sonrasında bombalı araç ve canlı bomba ile gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit sayısı bugün 44´e yükseldi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada, ´´36´sı polis, 8´i sivil 44 şehidimiz var´´ açıklamasında bulundu? 150´den fazla yaralının çeşitli hastanelerde tedavisi devam ederken kahpece gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen emniyet mensupları da son yolcuğuna uğurlanıyor. Alçak saldırıda şehadet şerbeti içen 3 Kayserli şehitten Özel Harekat Polis Memurları Osman Börklüoğlu ve Yasin İke baba ocaklarında ebediyete uğurlandı?
Türkiye, İstanbul Beşiktaş´ta meydana gelen hain saldırının yasını tutarken ülkenin dört bir yanından şehitlerini uğurladı? Hain saldırıda şehadet şerbeti içen Kayserli şehirler Yasin İke ve Osman Börklüoğlu için Kayseri Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törende gözyaşları sel oldu aktı.
Beşiktaş´taki hain saldırıda şehit olan polis memurları Yasin İke ve Osman Börklüoğlu´nun naaşları Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Kayseri Emniyet Müdürlüğü´ne getirildi. Burada düzenlenen törene, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Garnizon Komutanı Tuggeneral Ercan Teke, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, ilçe belediye başkanları, şehit Yasin İke´nin babası Üzeyir, annesi Yeter, ağabeyi Adem İke ile ablaları Keziban Eser ve Arife Arıkan; Osman Börklüoğlu´nun babası İsmail, annesi Sevilay, eşi Özge Börklüoğlu ve kardeşleri, her iki şehidin yakınları, arkadaşları ve meslektaşları katıldı.
Şehit polis memurları Yasin İke ve Osman Börklüoğlu´nun Türk bayrağına sarılı cenazeleri alana girer girmez, yakınlarının gözyaşları ve feryatları birbirine karıştı. Şehit yakınları koşarak tabutlara kapandı. 2.5 aylık evli Şehit Özel Harekat Polis Memuru Osman Börklüoğlu´nun eşi Özge, düğün günü çekilmiş fotoğrafıyla kocasının tabutuna doğru koşarak sarıldı. Birlikte oldukları fotoğrafı, şehit polis eşinin tabutuna doğru gösterircesine tutan acılı gelin Özge´yi yakınları güçlükle eşinin tabutundan uzaklaştırırken, bir diğer Şehit Yasin İke´nin ablası Keziban Eser, "Bizim şehitlerimiz ay yıldızlı bayrağa sarıldı. PKK´lılar, dağlarda, inlerde yaşayıp, geberiyor" diye bağırdı?
Bazı şehit yakınlarının baygınlık geçirdiği tören şehitler için gerçekleştirilen saygı duruşu ve okunan duaların ardından noktalandı? Törenin ardından şehit polislerin naaşları cenaze namazının kılınacağı Hunat Camii´ne nakledildi?.
Törende şehit yakınları gözyaşlarına boğulurken, Şehit Osman Börklüoğlu´nun eşi Özge Börklüoğlu´nu yakınları teselli etti. Anne Yeter Börklüoğlu ise ´Ciğerim, Osman´ım´ diyerek gözyaşı döktü.
Öte yandan, Şehit Polis Memuru Osman Börklüoğlu´nun 15 Temmuz´dan önce düğün yapmak için izin alarak Kayseri´ye geldiği ancak 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında izinlerin iptal olmasıyla İstanbul´a döndüğü öğrenildi. Osman Börklüoğlu´nun Ekim ayındaki düğün töreni ile hayatını Özge Börklüoğlu ile birleştirdiği öğrenildi. Ayrıca, Şehit Osman Börklüoğlu´nun eşi Özge Börklüoğlu, törende düğün fotoğrafını göstererek, ´Seni benden ayırdılar´ diyerek gözyaşı döktü.
HABER: C.ÜSTEN



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı