KAYSERİ´NİN ULAŞIMI KIBRIS´A DA ÖRNEK OLDU

KAYSERİ´NİN ULAŞIMI KIBRIS´A DA ÖRNEK OLDU

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti heyeti, toplu taşıma alanında çok başarılı buldukları Kayseri´den destek almak için Başkan Büyükkılıç´ı ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı başkanlığındaki bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret etti. Ziyarette, toplu taşımada çok başarılı bulunan Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nden destek istendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret eden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti heyetinde Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı, Trafik Dairesi Müdürü Ahmet Aydın, Kıbrıs Türk Kamu Araçları İşletmecileri Derneği (Kar-İş) Başkanı Bekir Beksan Akandere de yer aldı. Müsteşar Kemal Bağzıbağlı, Kayseri Ulaşım A.Ş.´nin toplu taşıma konusundaki çalışmalarını incelediklerini ve çok başarılı bulduklarını belirterek, Kıbrıs´ta yapmak istedikleri çalışmalar için Başkan Büyükkılıç´dan destek istedi. Müsteşar Bağzıbağlı, Kıbrıs´taki toplu taşıma hizmetlerinin kurumsallaştırılması, hatların iyileştirilmesi ve bütünleşik bir taşıma sistemi kurulması için teknik inceleme ve işbirliği amacıyla Kayseri´ye geldiklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Kayseri´deki örnek çalışmaları başka illerle de paylaştıklarını ifade ederek, yavru vatan Kıbrıs için de her türlü desteği verebileceklerini kaydetti.   

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Heyeti ziyaret sonrası Kayseri´deki ulaşımı inceledi. Heyete, Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu tarafından detaylı bilgiler verildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi