KAYSERİ´NİN YENİ SAĞLIK MÜDÜRÜ ATANDI

KAYSERİ´NİN YENİ SAĞLIK MÜDÜRÜ ATANDI

YRD. DOÇ. DR ALİ RAMAZAN BENLİ KOLTUĞUN YENİ SAHİBİ OLDU...

Kayseri  İl Sağlık Müdürlüğü  koltuğunun yeni sahibi belli  oldu? Yahyalı  doğumlu  olan ve  Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimliği´ne kısa süre önce  atanan Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli koltuğun yeni sahibi oldu.  Çiçeği burnunda il müdürünün önümüzdeki  günlerde  ilimize gelerek  görevi devir  alacağı öğrenildi?

Hastaneler Genel Sekreterliği ile Halk Sağlığı Müdürlüğü´nün lağvedilerek  sağlık hizmetlerinin tek elde  toplanmasının  ardından  İl Sağlık Müdürlüğü koltuğuna kimin oturacağı  merakla beklenirken,  koltuğun yeni sahibinin  Yrd. Doç. Dr Ali Ramazan Benli olduğu öğrenildi? Yahyalı doğumlu  olan ve 2016 yılı Ocak ayında başlatılan ?Teröre karşı duran vatansever akademisyenler´ kampanyasına imza koyan  bin akademisyenden biri  olan Yrd. Doç. Dr. Benli´nin kısa süre sonra ilimize gelerek görevi devralacağı belirtildi?

2001 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi´nden mezun olan ve Yahyalı İlçesi´nde iki yıla yakın pratisyen hekim olarak görev yapan yeni İl Müdürü Benli 2005 yılında Vakıf Guraba Hastanesi´nde aile hekimliği bölümüne başladı? İstanbul´da, kaput tedavisi, palyatif bakım, evde bakım ve şeker hastalığına karşı mücadele konularında aldığı eğitimlerle kendini  geliştirdi? 2013 yılında Karabük Üniversitesi´nde akademisyen olarak çalışmaya başlayan ve Karabük´te aile hekimliği ve palyatif bakım servisini kuran Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli kısa süre önce Darıca Farabi Devlet Hastanesi  Başhekimliği´ne atanmıştı?

2016 yılı Ocak ayında başlatılan ?Teröre karşı duran vatansever akademisyenler´ kampanyasına imza koyan  bin akademisyenden biri  olan Yrd.Doç.Dr. Benli´nin kısa süre sonra  ilimize gelerek  görevi devralacağı öğrenildi?

Öte yandan, yeni Sağlık Müdürü Benli´nin babasının  eski İl Genel Meclisi´nin Ak Partili  üyesi Hasan Hüseyin Benli olduğu da gelen bilgiler arasında yer aldı?



Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı

Uzmanlardan "hacamat" uyarısı:

ERÜ'de "Da Vinci" robotik cerrahi cihazı törenle açıldı