KAYSERİ’NİN ÖZGÜVENİ KAYBOLMUŞ

KAYSERİ’NİN ÖZGÜVENİ KAYBOLMUŞ

KAYSERİSPOR 2-2 ANTALYASPOR

Süper Lig'in 21. haftasında HES Kablo Kayserispor, sahasında Fraport TAV Antalyaspor’u konuk etti. Kayserispor iki kez öne geçmesine rağmen sahadan 2-2’lik skor ile ayrılarak 1 puana razı oldu.

Süper Lig’de 21.hafta mücadelesinde Kayserispor, taraftarı önünde Antalyaspor’u konuk etti. Kadir Has Stadyumu’nda soğuk bir havada oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Kayserispor, ilk yarıyı 1-1, 90 dakikayı ise 2-2’lik skor ile tamamladı. İki kez öne geçen Kayserispor skor avantajını koruyamadığı maçtan 1 puan ile ayrıldı.

Mücadelenin ilk yarısında taraftarının da desteğini arkasına alan Kayserispor, 21. dakikada orta sahada buluştuğu topu ceza sahası önüne kadar taşıyan Djedje'nin sert vuruşunda, kaleci Boffin meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.23. dakikada Campanharo ikili mücadelede topu rakip oyuncudan aldı. Campanharo'nun ceza saha içerisine gönderdiği topla buluşan Mesanovic kaleciyi çalımladı, ancak savunmanın araya girmesiyle meşin yuvarlak kaleci Boffin'de kaldı.40. dakikada ev sahibi ekibin kullandığı kornerde ceza alanındaki Kudriashov'un topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle maçın hakemi Koray Gençerler penaltı noktasını gösterdi. 41. dakikada penaltıyı kullanan Mensah, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve Kayserispor 1-0 öne geçti. 45+1’de ise Kudriashov, ceza sahasında girdiği ikili mücadelede Lopes'in müdahalesiyle yerde kalınca karşılaşmanın hakemi Gençerler, ikinci kez beyaz noktayı gösterdi. Sinan Gümüş'ün kullandığı penaltıda top filelere gitti ve skora 1-1’lik denge geldi. İlk yarı karşılıklı gollerle tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısı da karşılıklı gollerle tamamlandı. 47. dakikada Djedje'nin soldan ortasında topla ceza sahası içinde buluşan Situm'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Boffin'den döndü. Kaleciden dönen topu takip eden Henrique'nin yakın mesafeden vuruşunda top ağlarla buluştu ve Kayserispor bir kez daha öne geçerek skoru 2-1 yaptı. 63. dakikada Mesanovic'in ceza sahasına kadar taşıdığı topa sert vuruşunda, kaleci Boffin ayaklarıyla meşin yuvarlağı kornere çeldi. 80. dakikada oyuna yeni giren Podolski ceza sahasında ortalanan topa sert vurdu, meşin yuvarlak ağlarla buluştu. VAR incelemesi sonucu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.84. dakikada Kudriashov'un soldan yerden ortasında ceza sahasına girerken topa gelişine vuran Fredy, meşin yuvarlağı kalecinin uzanamayacağı köşeden ağlara gönderdi ve mücadeleye yeniden 2-2’lik skor dengesi geldi. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skorunu tayin etti. Kayserispor ile Antalyaspor sahadan 1’er puan ile ayrıldılar.

Haber: MURAT TURP



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı