KAYSERİ’NİN TESCİLLİ MARKASI KAFE SİNAN, ERKİLET’TE AÇILDI

KAYSERİ’NİN TESCİLLİ MARKASI KAFE SİNAN, ERKİLET’TE AÇILDI

SOSYAL HAYATA RENK KATACAK

Kocasinan Belediyesi tarafından Erkilet Camikebir Mahallesi’ne yapımı tamamlanan Kayseri’nin tescilli markası Kafe Sinan, vatandaşların hizmetine sunuldu. Tesiste incelemelerde bulunan ve vatandaşlarla sohbet eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kafe Sinan’la Kayseri’nin sosyal hayatına renk kattıklarını söyledi.

Parkların işlevselliğine öncelik verdiklerini ve bu çerçevede vatandaşların isteği doğrultusunda parklara sosyal mekanlar yaptıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “ 7’den 70’e her kesime hitap eden değişik sosyal mekanlar ve imkanlar oluşturuyoruz. Bunlardan biri olan Kafe Sinan tesisimiz, Kayseri’nin sosyal hayatına canlılık katıyor. Bu doğrultuda parkların içerisinde; sosyal donatılar ile yaptığımız Kafe Sinan’lar, vatandaşlarımızın bir araya gelip günün stresini attıkları, gönül rahatlığı içerisinde huzurlu bir şekilde keyifli ve verimli vakit geçirdikleri mekanlar haline geldi. Hemşehrilerim, Kafe Sinan’larda kitap, dergi ve günlük gazetelerini okuyup, dostluk ortamı içerisinde hoş sohbetlere imza atıyorlar. Mahallemizde de vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz parkın içerisindeki Kafe Sinan’ımız, bölgenin hayatına renk katacağına inanıyorum. Özellikle Kayserililerin vazgeçilmez mekanlarından biri haline gelen Kafe Sinan hizmetimiz, hemşehrilerimiztarafından burada yoğunca talep ediliyordu. Bizler de bölgenin ihtiyacına göre tesisi mahallemize kazandırdık. Kayseri’ye ve Kocasinan’ımıza hayırlı olsun. İnşallah mekan ve sunum olarak yenilikçi tarzı ile Kayserililerin gözdesi olan Kafe Sinan’ların sayısını artırarak, diğer mahallelerimize de ihtiyaç doğrultusunda bu ve buna benzer tesisler yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tesislerimize gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek ve alternatifleri artırmak için projeleri bir bir hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Burada vatandaşlarla keyifli sohbetlere imza atan Başkan Çolakbayrakdar, geçen yıl vatandaşların hizmetine sunulan parkı inceledi ve Kocasinan’ın parklarıyla birlikte yeşillendiğini ve daha da güzelleştiğini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"

Talas'ta kitap kurtları ödüllendirildi

Başkan Özdoğan: "Büyük su projesi ile dere ıslahı ve su güvenliği sağlanacak"