?OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL´ TARİHİ BELLİ OLDU

?OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL´ TARİHİ BELLİ OLDU

Kayserispor´da yeni ?Olağanüstü Genel Kurul´ tarihi belli oldu. Sarı-kırmızılı ekip, ?Olağanüstü Genel Kurul´u 19 Ocak´ta gerçekleştirecek.

Kayserispor´da yeni ?Olağanüstü Genel Kurul´ tarihi belli oldu. Sarı-kırmızılı ekip, ?Olağanüstü Genel Kurul´u 19 Ocak´ta gerçekleştirecek.
Kayserispor´da 28 Kasım´da başlayan ?Olağanüstü Genel Kurul´ süreci, 24 Aralık´ta gerçekleştirilen genel kurul´un ikinci oturumu ile son bulmuş ve Ahmet Yıldız Başkan seçilmişti. Takımın kayyıma kalmaması için yapılan bu girişim sonrası, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in girişimleri ile takımın başına Saffet Külahçı getirilmişti. Külahçı ve ekibinin kulübün borçları nedeniyle geri çekilmesi, takımın akıbetini yeniden belirsizliğe götürmüştü.
Yaşanan gelişmelerin ardından yoğun bir çalışma içerisine giren Bakan Özhaseki ve Başkan Çelik, birçok iş adamı ile bir araya gelerek takımın durumu istişare ettiler ve sonunda bir isim üzerinde karar kılındı. Bu isim, bir dönem Erciyesspor´da yönetiminde de görev yapan Erol Bedir oldu. Hemen liste çalışmasına başlayan Erol Bedir, bir yandan da takım içindeki çalışmaları hızlandırdı. 19 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan ?Olağanüstü Genel Kurul´da Erol Bedir´in tek aday olarak genel kurula girmesi ve başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Gerçekleştirilecek olan ?Olağanüstü Genel Kurul´a Kayserispor´un resmi internet sitesi üzerinden yazılı bir açıklama yapıldı. ?Genel Kurul İlanı´ yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi; ?Yönetim Kurulumuz Başkan ve üyelerin iştiraki ile toplanarak 19.01.2017 Perşembe günü Kadir Has Kongre Merkezi Erciyes Konferans Salonunda saat: 11.00´e aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Olağanüstü Genel Kurul yapılmasına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantının bir ( 1 ) hafta sonra aynı yer ve saatte yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.?
?Olağanüstü Genel Kurul´un gündem maddeleri ise şu şekilde;
1. Açılış ve Yoklama
2. Divan Teşekkülü
3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması
4. Yeni Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurullarının oluşturulması
5. Dilek ve Temenniler
6. Kapanış
(SPOR SERVİSİ)



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti