Kayserispor´da 1.Mali Genel Kurul Gerçekleştirildi

Kayserispor´da 1.Mali Genel Kurul Gerçekleştirildi

Bedir, ?Ligde Kaldık Yorgunluğumuzu Attık? ...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da mali genel kurul gerçekleştirildi. Genel kurulda konuşan Başkan Erol Bedir, ?Kaos ortamından kümede kalma ortamına geldiğimizde, 5-5,5 aylık sürecin yorgunluğunu atmış olduk? dedi.
Kadir Has Kongre Merkezi´nde gerçekleştirilen genel kurulda, yönetim ve denetleme kurulu faaliyetleri, üyelerin oylarına sunuldu. Genel kurul üyeleri, oy birliğiyle yönetim ve denetleme kurulu faaliyetlerini ibra etti, 2017 yılı bütçesini onayladı. Yapılan konuşmalarda kulübün bilinen borcunun 107 Milyon TL olduğu ve bu borçlarında mevcut yönetimden önce gerçekleştiği belirtildi.
Özellikle bilançolar ve borçların hali okunurken genel kurul üyelerine örneklerle muhasebe kaydına girmeyen ve giren diye borçlar aktarıldı.
Faaliyetler ve borçlarla ilgili bölümlerin okunmasından sonra üyeler, ekstra borçlanma hususunda da yönetim kuruluna yetki verdi. Verilen yetkiyle 100 Milyon TL borçlanma yetkisi alındı.
Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, şöyle dedi: ?Aslında söylenecekler söylendi ve dökümanlar teslim edildi. Adet yerini bulsun diye bir konuşma yapacağım. Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki, il dışında olduğu için katılamadı, ancak sizlere selamlarını iletti. Ocak ayından bu yana 5-6 ay geçti. Bu dönemde yaşadıklarımızı olabildiğince paylaştık. Şeffaf olmaya çalıştık. Bilgi vermeye çalıştık. Sizlerinde desteğini almaya çalıştık. Sizlerde bizleri desteklediniz ve bu günlere geldik. Kaos ortamından kümede kalma ortamına geldiğimizde, 5-5,5 aylık sürecin yorgunluğunu atmış olduk. Konya maçı bittiğinde, çektiğim sıkıntıların tamamını unuttum. Verdiğimiz emek ve çaba Kayserisporumuza helal olsun. Bu sürede bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Sevindik dedik ama sevinmeyen arkadaşlarımız da oldu. ?Sanki şampiyon mu olduk´ diyenler oldu. ?Kümede kaldık´ diye sevindik. Tüm Kayseri sevindi ama sevinmeyenler oldu. Onlarıda saygıyla selamlıyorum ve selam söylüyorum. Beklentileri büyük olabilir. İnşallah onları da sevindireceğiz. Büyük beklentilerine cevap vereceğiz. Kayserispor´u daha iyi yerlere taşımak için elimizden geleni yapacağız. Zoru başarmaya çalışacağız. Biliyorsunuz kolayı herkes yapar. Biz, imkansıza yakın birşeye talip olduk ve başardık. Artık önümüz açık, kötü senaryolar burada okunsa da biz, geriye dönük sünger çektik. Şu anda transfer noktasında, tüm kulüpler içerisinde en aktif olan kulüp durumuna geldik. Gece 24:00-01:00´lara kadar kulübün ışıklarının yandığı bir Kayserispor´dan bahsediyoruz. Basın mensupları ve taraftarların uğradığı, sosyal bir mekan haline geldik. Bu kadar çok iş varda, bizden önce nasıl basitçe ve kalayca yapılıyordu. Yapılan işler en az 15-20 süre alıyor. Emek ve çaba gerekiyor. Mali genel kuruldan bahsediyoruz. Önceden mali genel kurul yapalım diyen kimse yok. Daha önce sadece seçime odaklı genel kurullar yapılmış. Genel kurulların aslı seçimler değildir. Genel kurulların asıl amacı, yönetimlerin hesap vermesidir. Seçimli genel kurullarda bunlar yeterince yapılamıyor. Bugün yaptığımız bir başlangıçtır. İnşallah bu gelenek devam eder ve camiamız tam bir kulüp havasına bürünür. Bize güvenin ve bizlere destek verin. Eleştiri ve önerileriniz için her zaman bize ulaşabilirsiniz.?

Haber: Şevket TEKİN



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu