KAYSERİSPOR, 2 KERE KAYBETTİ

KAYSERİSPOR, 2 KERE KAYBETTİ

BEŞİKTAŞ 2-1 KAYSERİSPOR

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ikinci hafta maçında Kayserispor, deplasmanda Beşiktaş´a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona ererken, goller ikinci yarıda geldi ve Kayserispor sahadan 2-1 mağlup ayrılarak D Grubu´nda liderliği Beşiktaş´a kaptırdı.
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu´nda derbi niteliği taşıyan grubun zirvesini ilgilendiren maçta Kayserispor deplasmanda Beşiktaş´a konuk oldu. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçın 90 dakikası Beşiktaş´ın 2-1´lik üstünlüğü ile tamamlandı.
Vodafone Arena´da oynanan karşılaşmanın 8.dakikasında sağ kanatta bulunan Beck´in ortasında ceza sahası içinde bulunan Ömer´in kafa vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanından dışarı gitti. 15.dakikada Aboubakar´ın ara pasında ceza sahası dışında topla buluşan Quaresma´nın aşırtma vuruşunda meşin yuvarlak dışarı çıktı. 44.dakikada ceza sahası içi sol tarafında bulunan Olcay´ın ortasında penaltı noktasında Aboubakar´ın vuruşunda meşin yuvarlak dışarı çıktı. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.
Mücadelenin ikinci yarısında ise beklenen goller peş peşe geldi. 49.dakikada sol kanattan gelişen Kayserispor atağında topla buluşan Srdjan Mijailovic kaleye şutunu gönderdi, ancak bu top savunmaya çarparak dışarı çıktı. 54.dakikada uzaklaştırılmaya çalışılan topu ceza sahası dışı sol çaprazda kontrol eden Mert Ilıman kaleye şutunu gönderdi, ancak bu top kalenin üzerinden az farkla dışarı çıktı. 71.dakikada gelişen Beşiktaş atağında ceza sahası yayı önündeki Kerim Frei topla buluştu ve kontrol ederek şutunu çekti. Top kaleci Muammer´in müdehalesine rağmen filelerle buluştu ve skor Beşiktaş adına 1-0´a geldi. Kayserispor bu gole 83.dakikada cevap verdi. 83.dakikada orta alanda Gökhan İnler´in kaptırdığı topla buluşan Furkan Yaman topla birlikte ceza sahası yayı dışı sağ çaprazından kaleye şutunu çekti. Top kaleci Tolga Zengin´in solundan ağlar ile buluştu ve skora 1-1´lik denge geldi. Kayserispor beraberliğe sadece 2 dakika sevinebildi. Dakikalar 85´i gösterdiğinde bu kez Beşiktaş´ta sahneye Vincent Aboubakar çıktı ve golünü kaydetti. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skorunu belirleyen gol oldu ve Kayserispor, Beşiktaş deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı.
Bu skor ile D Grubu´nda zirve el değiştirdi. Kayserispor 3 puanda kalırken, Beşiktaş 6 puana ulaştı.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak