KAYSERİSPOR 2 OCAK´TA TOPLANIYOR

KAYSERİSPOR 2 OCAK´TA TOPLANIYOR

SARI-KIRMIZILILAR, 1 HAFTA ANTALYA´DA KAMP YAPACAK


Kayserispor, ligin ilk yarısının son maçında Galatasaray ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu maçın ardından izne ayrılan sarı-kırmızılı takım, 2 Ocak´ta Antalya´da toplanacak ve burada 1 hafta kamp yapacak.
Kayserispor, yarına kadar tüm oyunculara ve takım elemanlarına izin vermişti. Sarı-kırmızılı ekip, yarın ligin ikinci yarısı için Antalya´da toplanacak. Kayserispor, burada 1 haftalık kamp yapacak. Antalya´nın Lara kentinde bulunan Otel Royal Holiday Palas´ta kamp yapacak Kayserispor, 1 haftalık kamp sonrasında Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 3.maçını oynamak üzere Ankara´ya gidecek. Etimesgut Belediyespor ile Ankara´da oynadıktan sonra Kayseri´ye dönecek olan Kayserispor ikinci yarı hazırlıklarına tesislerinde devam edecek.
Ligin ilk yarısına ilişkin konuşan Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız şöyle dedi: "Ligin ilk yarısını sıkıntılar içerisinde olmamıza rağmen, istediğimiz noktada bitirdik. Gönül rahatlığı ile ligin ikinci yarısını düşüneceğiz. İkinci yarı için Antalya´da yarın bir araya gelinecek. Saat 17.00´de toplanacak takım, ilk idmanını 18:00´de yapacak. 1 haftalık kamp sonrası önce Ankara, sonra Kayseri´ye gelerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah ikinci yarıda da istediklerimizi yaparız ve ligi istediğimiz noktada sonlandırırız.?
Öte yandan, sarı-kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın verdiği transfer listesi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Ellerinde alternatifli bir liste bulunduran sarı-kırmızılı yönetim, takım hemen adapte olabilecek oyuncular arıyor. Transfer edilmesi söz konusu olan oyuncuların kamp döneminin sonunda takımda yer alacağı iddia edildi. Kayserispor´a ilişkin bir başka iddia ise istenilen performansı gösteremeyen Yakubu´nun yeni bir forvet transfer edilmesi durumunda takımdan gönderileceği oldu.



Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı