KAYSERİSPOR´DA DEPLASMAN HAFTASI

KAYSERİSPOR´DA DEPLASMAN HAFTASI

KONYA, BEŞİKTAŞ VE ADANA´YA YOLCULUK

Hem Süper Lig, hem de Ziraat Türkiye Kupası´nda mücadele eden Kayserispor´da üst üste gidilen deplasman mücadeleleri takımda yorgunluğa sebep oldu. Konyaspor ve ardından Beşiktaş´a konuk olan sarı-kırmızılılar hafta sonu ise Adanaspor´a konuk olacaklar.
Süper Lig´in 14.haftasında Konyaspor´a konuk olan ve sahadan 1-0 mağlup ayrılan Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu maçında ise çarşamba akşamı Beşiktaş´a konuk olmuştu. Üst üste gidilen deplasman maçlarından mağlup ayrılan ve yol yorgunluğu başlayan sarı-kırmızılı takım, dün İstanbul´dan döndü ve kulüp tesislerinde dinlenmeye çekildi.
Yarın öğle saatlerine kadar antrenman yapacak olan Kayserispor, Pazar günü ise Adana deplasmanında boy gösterecek. Toplam 7 günde 3 deplasman maçına çıkacak olan sarı-kırmızılılarda sıkıntılı bir hafta geçirilirken, Teknik Direktör Ertuğrul Seçme ?Biz bunu başaracak güce sahibiz. Takımda az da olsa deplasman maçlarından dolayı yorgunluk oldu. Ancak pazar gününe kadar hem dinleneceğiz hem de antrenmanlarımızı gerçekleştireceğiz. Adanaspor deplasmanı bizim 1 hafta içerisinde gideceğimiz üçüncü deplasman mücadelesi olacak. Bu maçı kazanmak ve rahat bir şekilde tesislerimize dönmek istiyoruz? diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı