KAYSERİSPOR´DA

KAYSERİSPOR´DA

GENEL KURUL BİLMECESİ

Kayserispor´da olağanüstü genel kurulun ikinci oturumu öncesinde yönetim konusundaki belirsizlik devam ederken bu konuda taraftar yerel yöneticilerin ve siyasilerin bu duruma el koymasını bekliyorlar.
Kayserispor´da olağanüstü genel kurulun ilk oturumu çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nin Erciyes Salonu´nda saat 11.00´da yapılması beklenen toplantıya sadece kulüp müdürü ve muhasebe görevlisi katılırken hiçbir delege salona gelmedi. Başkanlık konusunda bilinmezler oynanırken bu konuda hala ortaya bir adayın çıkmaması ise Kayserispor´da taraftarları endişelendiriyor.
Adaylar konusunda daha önce adı geçen bazı iş adamlarının ise Bakan Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´le görüşme yaptıktan sonra yönetime talip olabilecekleri iddia ediliyor. Daha önce başkan adaylığı konusunda kamuoyunda adı geçen iş adamı Ziya Eren ise böyle bir talebinin olmadığını ve işleri dolayısıyla da böyle bir oluşumda yer alamayacağını belirterek bu konuda olumsuz yanıt verdi.
Spor kamuoyunda adı sıkça geçen bir diğer iş adamı Ergün Bilen konusunda ise görüşmelerin kapalı kapılar ardından sürdüğü ve siyasilerin olumlu yanıt vermesi halinde aday olarak ortaya çıkabileceği spor merkezimize gelen iddialar arasında. Bu konuda Ergün Bilen´in yakın arkadaşlarının ise duruma olumsuz baktıkları, Bilen´in henüz son kararını vermediği de belirtiliyor. (SPOR SERVİSİ)



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti