KAYSERİSPOR EKSİK BAŞLADI

KAYSERİSPOR EKSİK BAŞLADI

Süper Lig´in devre arası kamp çalışmaları kapsamında Antalya Belek´te kampa giren Kayserispor, 3 eksikle çalışmalarına başladı. Dün sabah idmanını Murat Şahin yönetiminde gerçekleştiren sarı-kırmızılılar, Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar sözleşme imza

Süper Lig´in devre arası kamp çalışmaları kapsamında Antalya Belek´te kampa giren Kayserispor, 3 eksikle çalışmalarına başladı. Dün sabah idmanını Murat Şahin yönetiminde gerçekleştiren sarı-kırmızılılar, Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladılar.
Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´un Antalya Belek´te düzenlediği devre arası kampı 3 eksik oyuncu ile başladı. Afrika Kupası´na giden Samba Sow, Traore kampa katılmadı. Sarı-kırmızılıların teknik direktörlüğüne getirilen Sergen Yalçın´ın ise Belek kampına gelerek kamp merkezinde sözleşme imzaladı.
Belek kampı sancılı da olsa start alırken, Sergen Yalçın´ın imzası sonrasında takım yapılacak olan takviyeler için geri sayım başladı. Kampta birkaç gün takımla birlikte vakit geçirecek olan Başkan Erol Bedir ve ekibinin sezon başından bugüne kadar olan futbolcuların alacaklarını da ödediği açıklandı.
Başkan adayı Bedir, kampa son derece moralli gidildiğini ve her şeyin şimdilik yolunda olduğunu belirterek ?Alacaklar ve ödenecekler ödenmeye başlandı. Başkanlığımızın ve yönetim kurulumuzun resmiyet kazanması için Genel Kurulu bekliyoruz. Ancak beklemekle de bir yere varılmayacağını bildiğimiz için Kayserispor´u daha iyi yerlere getirme adına da kulüp içindeki çalışmalarımız devam ediyor? diye konuştu.
Öte yandan, Sergen Yalçın´ın teknik kadrosunda yer alan antrenör ve yardımcılar, genel menajer Ali Reşat Çağan ile iki gündür diyalog halindeler. Teknik kadro takıma birkaç yabancı oyuncu alması ve yerli oyuncular arasından da nokta atış transferler yapması bekleniliyor.
Kayserispor, kampta dün sabah idmanında ise Murat Şahin nezaretin, aerobik dayanıklılık çalışması, topa sahip olma çalışması ve çift kale oyun çalışmaları yaptı.

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak