KAYSERİSPOR´DAN ÖN LİBERO TAKVİYESİ

KAYSERİSPOR´DAN ÖN LİBERO TAKVİYESİ

SARI-KIRMIZILI EKİP, N´GUEMO İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI ...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´dan, bir transfer daha. Sarı-kırmızılı ekip Akhisar Belediyespor´un ön liberosu Kamerunlu Joel Landry Tsafack N´guemo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kayserispor´da Teknik direktörlüğe Sergen Yalçın´ın gelmesinin ardından deyim yerindeyse Kayserispor, baştan aşağı yenilendi. Ara transferde 8 oyuncuyu renklerine katan Kayserispor, Akhisar Belediyespor´un ön liberosu Kamerunlu Joel Landry Tsafack N´guemo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün fahri As başkanlığını yapan Mehmet Çakmak Uyar, Akhisar Belediyepor´dan Daglaou´dan sonra 31 yaşındaki N´guemo ile de anlaştıklarını duyurdu. Sağlık kontrolünden geçen tecrübeli oyuncunun Teknik Direktör Sergen Yalçın görev verdiği takdirde Beşiktaş´la Ziraat Türkiye Kupası ve ligdeki Fenerbahçe mücadelesinde yer alabileceğini söyleyen Mehmet Çakmak Uyar, ?Akhisar Belediyespor´da 2 sezondur top koşturan 1.73 metre boyundaki ön libero Landry N´guemo gücümüze güç katacak? diye konuştu.

Fransa 1´inci Ligi´nde çıktığı 208 karşılaşmada 7 gol atıp, 7 de asist yapan Kamerunlu milli oyuncu, Avrupa liglerinde 13, UEFA Kupası´nda 8, Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında 3 defa sahaya çıktı. N´guemo, Türkiye´ye gelmeden önce sırasıyla Nancy, Celtic Glasgow, Bordeaux ve Saint-Etienne takımlarında forma giydi. 

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı