KAYSERİSPOR ÇEYREK FİNALDE

KAYSERİSPOR ÇEYREK FİNALDE

GENÇLERBİRLİĞİ 2-3 KAYSERİSPOR .

Türkiye Kupası son 16 turu müsabakaları başladı. Kayserispor, son 16 turu maçında Gençlerbirliği´ne konuk oldu.
Ankara 19 Mayıs Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı ekip karşılaşmaya, Muammer Zülfikar Yıldırım, Levent Gülen, Rotman, Mabıala, Samba Sow, Wellıton
Umut Sönmez, Varela, Efe Halil Özarslan, Hakan Aslantaş ve Güray Vural on biri ile başladı.
Karşılaşma Gençlerbirliği´nin başlama vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası orta alan mücadelesi ile geçildi. 16.dakikada Gençlerbirliği sol kanattan Vedat Murıç ile topu ceza sahası içine taşıdı. Muriç topu Serdar Gürler gönderdi. Gürler, şutunu çekti, ancak kaleye giden bu şutu Efe Halil Özarslan çıkardı. 35.dakikada Kayserispor´da Güray Vural sol kanattan ceza sahası içerisine ortasını yaptı. Altı pas içerisinde topla buluşan Welliton, vuruşunu yaptı, topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 45+1.dakikada savunmanın hatasını affetmeyen Welliton, kendisini ve takımın ikinci golünü attı. İlk yarıda başka gol olmadı ve ilk yarı Kayserispor´un 2-0´lık üstünlüğü ile son buldu.
İkinci yarı Kayserispor´un başlama vuruşu ile başladı. İkinci yarıya baskılı başlayan taraf ev sahibi ekip, Gençlerbirliği oldu. 62.dakikada Kayserispor ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Umut Sönmez oyundan çıktı, yerine N´guemo girdi. Gençlerbirliği 67.dakikada penaltı kazandı. Topun başına Serdar Gürler geçti. Penaltı vuruşunu kullanan Serdar Gürler´in ilk şutunu kaleci Muammer çıkardı. Dönen topa yeniden vuran Serdar, bu kez topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-1´e taşıdı. 76.dakikada Kayserisporlu Giray Vural, topu ceza sahasına taşıdı. Vural´ın ortasına dokunan Gençlerbirliği oyuncusu Uğur Çiftçi topu kendi ağlarına gönderdi ve skor 3-1 oldu. 86.dakikada Gençlerbirliği´nde Velıkonja´ın ceza sahası dışından vurduğu top ağlarla buluştu ve skor 3-2´ye geldi. Karşılaşmanın sonuna 4 dakikalık uzatma süresi eklendi. Karşılaşmada baş gol olmadı ve maç 3-2´lik skor ile Kayserispor´un üstünlüğü ile son buldu. Bu sonuçlar Kayserispor, çeyrek finale yükselen ekip oldu.
2016-2017 sezonu Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Müsabakaları kura çekimi, 7 Şubat 2017 Salı günü yapılacak. TFF´nin Beykoz-Riva´daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu´nda gerçekleştirilecek kura çekimi saat 13.00´te başlayacak.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak