FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR MAÇININ ARDINDAN

FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR MAÇININ ARDINDAN

YALÇIN,?İYİ BİR HAZIRLIK MAÇI OLDU? ...

Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Kayserispor-Fenerbahçe´ye konuk oldu ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekip kupaya veda ederken, maçın ardından konuşan Kayserispor´un Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ?Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu? dedi.
Ziraat Türkiye Kupası´nda çeyrek final ikinci maçları tamamlandı. Kayserispor, çeyrek final ikinci maçında ilk maçta olduğu gibi Fenerbahçe´ye 3-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti.
Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmesinde Fenerbahçe´ye 2 maçta da 3-0 mağlup olarak elenen Kayserispor´da Teknik Direktör Sergen Yalçın mücadelenin ardından oyunu değerlendirdi. İlk karşılaşmada alınan 3-0´lık mağlubiyet nedeniyle bu maça konsantre olmanın zor olduğunu söyleyen Yalçın, ?3-0´lık skor bu maçı amaçsız hale getirdi diyebiliriz. Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. Kendi sahamızda oynayacağımız önemli bir lig maçımız var. Puan durumu bizim için çok sağlıklı değil. Puanlar alıp uzaklaşmak istiyoruz. Bireysel performanslar önemliydi. Sakatlık olmadığı için de memnunuz. Dar bir kadromuz var ve bizim için nispeten iyi bir hazırlık maçı oldu.?
Öte yandan Kayserispor, Fenerbahçe maçının ardından ilimize döndü ve hafta sonunda ligde oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarına başladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü. Fenerbahçe maçında forma giyen futbolcular, yenileme antrenmanı yaptı. Diğer futbolcular ise taktik ağırlık çalışma gerçekleştirdi.

Haber: Murat Turp



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı