KAYSERİSPOR´DA HEDEF 3´TE 3 YAPMAK

KAYSERİSPOR´DA HEDEF 3´TE 3 YAPMAK

KONYASPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR ...

Süper Lig´de sezonun 31.haftasına galibiyet sevinci ile giren Kayserispor´da cuma akşamı Kadir Has Stadyumu´nda oynanacak Konyaspor maçının hazırlıkları tam gaz devam ediyor.
Sergen Yalçın´ın takımı bırakmasının ardından Teknik Direktör Mesut Bakkal ile çıktığı iki maçı da üst üste kazanan Kayserispor´da, Konyaspor ile oynanacak mücadelenin hazırlıkları 3´te 3 parolası ile devam ediyor. Trabzonspor deplasmanının ardından kulüp tesislerine dönerek antrenmanlarına kaldığı yerden devam eden sarı-kırmızılılar günün idmanın da ise son derece neşeli tavırlar sergilediler.
KONYASPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Maç saatine kadar antrenmanların devam edeceğini belirten Teknik Direktör Mesut Bakkal ise ?Kaliteli bir kadroya sahibiz. Bireysel olarak da mental durumdayız. Ancak futbol bireysel olduğu kadar da takım oyunudur. Aldığımız 2 galibiyet bizi şımartmayacak. Aksine yapılacak daha çok işimiz var. Mücadeleyi de bırakmayacağız ki son haftaya daha rahat girelim. Bütün işi de son haftaya bırakmayalım. Önümüzde zorlu bir Konyaspor maçı var. Elimizden geleni yapıp bu maçı da taraftarımız önünde kazanmak ve taraftarımızla birlikte galibiyet coşkusunu bir kez daha yaşamak istiyoruz? diye konuştu.
Takım bazında Konyaspor maçının hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, kulüp yönetimi ise resmi internet sitesinden başsağlığı yayımladı. Sarı-kırmızılı yönetim tarafından yapılan duyuruda ?11. Cumhurbaşkanımız, değerli hemşehrimiz Abdullah Gül´ün babası Ahmet Hamdi Gül´ün vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Değerli büyüğümüz Ahmet Hamdi Gül´e Allah´tan rahmet, kederli Gül ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Kayserispor Kulübü? mesajı yayımlandı.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Süper lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

İzmir mtb cup c2 sona erdi

Satranç grup müsabakaları sona erdi

Melikgazi’in gençleri final grubunu tamamladı

Talasgücü 1 puana razı oldu

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu’nda hedef Türkiye finalleri

Hasketbol SK’dan 2. yarı öncesi 2 transfer