KAYSERİSPOR´DA SEZON PLANLAMASI

KAYSERİSPOR´DA SEZON PLANLAMASI

SARI-KIRMIZILI YÖNETİMDEN AÇIKLAMA... ...

Kayserispor´un resmi internet sitesinden yönetim kurulu imzalı yapılan açıklamada, "Ekonomik, sportif ve idari anlamda sıkıntının en büyük olduğu bir dönemde görevi devralan yönetimimizin yaptığı çalışmalar ve taraftarımızdan aldığımız büyük destek sonucu takımımız şuan itibariyle ligde çok rahat bir konumda olup, önümüzdeki sezonun planlamaları yapılmaktadır" ifadesinde bulunuldu.
Kayserispor´un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada gelecek sezon için yapılacak olan planlama ve bu sezon ligde kalmanın vermiş olduğu mutluluğa değinildi.
Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;
?2016-17 Süper Lig sezonu devre arasında Kayserisporumuzun içine düşürüldüğü olumsuz durum sevgili taraftarlarımızın ve ilgilenen herkesin malumudur.
Ekonomik, sportif ve idari anlamda sıkıntının en büyük olduğu bir dönemde görevi devralan yönetimimizin yaptığı çalışmalar ve taraftarımızdan aldığımız büyük destek sonucu takımımız şuan itibariyle ligde çok rahat bir konumda olup, önümüzdeki sezonun planlamaları yapılmaktadır. Futbol kamuoyunun "Mucize" olarak nitelendirdiği bu "kurtuluş mücadelesinde" büyük taraftarlarımızla birlikte; Sayın Bakanımız, Sayın Büyükşehir belediye başkanımız ve Talas belediyesi de içinde olmak kaydıyla bütün ilçe belediyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız, yönetimimize güçleri oranında destek vermişler ve bundan sonra da desteklerinin devamı konusunda taahhütte bulunmuşlardır.
Kamuoyunun bilgilerine arz olunur.?

Haber: Murat TURP



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı