Kayserispor, Ligi Tamamladı

Kayserispor, Ligi Tamamladı

Kayserispor: 0 - Medipol Başakşehir: 1 ...

Spor Toto Süper Lig´in son haftasında sahasında Başakşehir´i konuk eden Kayserispor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Maç sonrasında başkanlar yeni sezon için hazırlıların başladığını söyleseler de Teknik Direktör Mesut Bakkal görevinin bittiğini ve kendisi ile konuşulmadığını söyledi.
Spor Toto Süper Lig´in son haftasında Kadir Has Stadı´nda Kayserispor, İstanbul Başakşehir´i konuk etti. Herhangi bir iddianın olmadığı maçta konuk ekip Başakşehir maçı 1-0 kazanmasını bildi.
Karşılaşma Hakem Barış Şimşek düdüğü ile başladı. Karşılaşmanın 8.dakikasında orta alanda Emre´den kazanılan topla hızlı gelişen Kayserispor atağında Umut Bulut topu sağ kanattan hareketlenen Ryan Mendes´e bıraktı. Sağ kanatta Ryan Mendes´in yaptığı ortayı Güray´a gelmeden Volkan Babacan çıkarttı. 17.dakikada Hakan Aslantaş sağ kanattan hücuma katıldı. Ceza sahasına sert ve kavisli gönderilen topu, Bekir İrtegün, Umut Bulut´tan önce müdahale ederek uzaklaştırdı. 26.dakikada Deniz Türüç ceza sahası yay bölgesinde, Ryan Mendes´den topu aldı. Yaptığı plase vuruşta topa istediği sertlikte vuramadı, kaleci Volkan Babacan topu zorlanmadan kontrol etti. 45.dakikada Barış Şimşek ilk yarının sonuna bir dakikalık uzatma süresi ilave etti bu sürede de herhangi bir gol olmadı ve ilk yarı 0-0 tamamlandı.
55.dakikada, Umut Bulut yüksek gelen topu sol kanatta hareketlenen Güray Vural´ın önüne doğru indirdi. Topla ceza sahası içine hareketlenen Güray´ın sert vuruşu az farkla dışarı çıktı. 70. dakikada Medipol Başakşehir Bekir İrtegün attığı gol ile 1-0 öne geçti.
87. dakikada, Organize gelişen Medipol Başakşehir atağında Hakan Özmert topu sağ kanada çevirdi. Attamak kafa ile topu yay bölgesine indirdi. Marcio Mossoro topu kontrol etti ve geriden gelen Cengiz´in önüne bıraktı. Cengiz´in yaptığı sert vuruş üstten dışarı çıktı. Barış Şimşek karşılaşmanın son düdüğünü çaldı. Kayserispor, sezonu mağlubiyet ile tamamladı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Mesut Bakkal ise görevinin bittiğini ve kendisi ile konuşulmadığını söyledi. Bakkal, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
Kayserispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Medipol Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada, sözleşmesinin sona erdiğini belirterek, "Kimseyle görüşmedim, anlaşmadım. Sözleşmemiz bitti, dönüyorum" dedi.
Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in son haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir´e 1-0 yenildi. Sarı-kırmızılılar, 5 maç sonra sahadan mağlubiyete ayrılırken, sezonu da puansız kapattı.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mesut Bakkal, ?İki takımın bu sıcak havada pozisyonlu maç oynamasından dolayı güzel bir maç oldu. İki tarafın da mental yorgunluğu vardı. Başakşehir ligin zirvesinde, biz de küme düşme mücadelesinden dolayı mental yorgunluğumuz vardı. Bu yorgunluğu 3 hafta önce bitirdiğimiz için mutluyum? dedi.

?Kimseyle görüşmedim, burada sözleşmem bitti?
Takımdaki geleceği ile ilgili de konuşan Teknik Direktör Bakkal, ?Ben görevde bulunduğum sürece 6 haftada çok önemli işler yaptığımı söyleyebilirim. 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile. Ben oyuncularıma teşekkür ediyorum. Herkesin merak ettiği bir konu var. Hiç kimseyle görüşmedim, sözleşmem bitmiş bulunuyor. Önümüzdeki günler şartlar ne getirir bilmiyorum. Bu camiayı kümede bıraktığım için inanılmaz keyifliyim. Net söylüyorum kimseyle görüşmedim, anlaşmadım. Sözleşmemiz bitti, dönüyorum. Burada çalışmak inanılmaz keyifli. Tek gerçek vardı, Kayserispor´u kümede bırakmak. Onu da başardığımız için inanılmaz keyifliyim. Şimdilik söyleyeceğim bu kadar? ifadelerini kullandı.



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti