KAYSERİSPOR O İSİM İÇİN DEVREDE

KAYSERİSPOR O İSİM İÇİN DEVREDE

SARI-KIRMIZILI EKİP, AATİF´I KİRALAMAK İSTİYOR ...

Transfer çalışmalarını sürdüren Kayserispor için flaş bir isim ortaya atıldı. İddiaya göre sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe´den, Aatif Chahechouhe´yu kiralamak için girişimlere başladı.
Spor Toto Süper Lig´in sona ermesinin ardından ligde yer alan kulüpler transferlerini bir an önce tamamlamak için kıyasıya mücadeleye girdi. Özellikle Fenerbahçe´de, kaçan şampiyonluğun ardından yepyeni bir takım kurma çalışması başlatıldı. Kadroda düşünülmeyen Aatif Chahechouhe´ya ise Kayserispor talip oldu.
Tecrübeli orta saha-forvet oyuncusu Aatif Chahechouhe´yu, Antalyaspor´da kadrosunda görmek isterken, yüksek bonservis bedeli nedeniyle bekleme durumuna geçti. Kayserispor ise bonservisi ile almak yerine tecrübeli oyuncuyu kiralamak için Fenerbahçe Kulübü´yle temasa geçti. İlk görüşme olumlu olsa da, Aatif´ın Kayserispor´a gelebilmesi için oyuncunun ikna edilebilmesi gerekiyor. Geride kalan sezonun devre arasında Aatif ikna edilemediği için Trabzonspor´a gönderilememişti.
1986 doğumlu Aatif, alt yapısını Nancy´de yaparken kariyerindeki ise Racing Paris, Olympique, Sedan, Sannois Saint-Gratien, Olympique, Nancy B, Nancy, Burgas, Sivasspor ve son olarak Fenerbahçe forması giymişti.
Öte yandan forvet hattını güçlendirmek isteyen Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in yeni ekiplerinden Göztepe´nin de gündeminde olan Fenerbahçeli José Fernando´yu gündemi aldığı iddia edildi.

Haber: Murat TURP



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı