SUMUDİCA ?İYİ BİR MORALE SAHİBİZ?

SUMUDİCA ?İYİ BİR MORALE SAHİBİZ?

?ANTALYASPOR´DAN PUAN ALIRIZ ?

Süper Lig´in 5. haftasında oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına devam eden Kayserispor´da antrenmanlar son derece neşeli ve moralli gerçekleştiriliyor. Antrenmanları değerlendiren Teknik Direktör Sumudica, ?İyi bir morale sahibiz? diye konuştu.

Süper Lig´de geçtiğimiz hafta deplasmanda Sivasspor´u 2-0 yenerek 3 puanın sevincini yaşayan ve Antalyaspor maçının hazırlıklarına hırslı başlayan Kayserispor´da moraller yerinde. Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanlarda oyuncuların son derece neşeli tavırları dikkatlerden kaçmazken, Teknik Direktör Sumudica, ?Güzel bir atmosferde antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki Antalyaspor maçından da puanla ayrılacağız? dedi.

Günün idmanında ise takım oyuncuları düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptılar. Kondisyon çalışması da yapan oyuncular antrenmanın son bölümünde 5´e 2 dar alan paslaşması gerçekleştirdiler.

?ANTALYASPOR´DAN PUAN ALIRIZ?

Antalyaspor maçını ve geride kalan Sivasspor maçını değerlendiren Sumudica, ?Haklı bir sevinç ve moral kazandık. Oyuncularımı bir kez daha tebrik ediyorum. Çok çalıştılar ve emeklerinin karşılığını aldılar. Birkaç gün sonra yeniden maça çıkacağız. Hem de taraftarımız önünde bir maç oynanacak. Bu maçı kazanmak ve taraftarımıza hediye etmek istiyoruz. Onlarında destekleri ile Antalyaspor´dan puan alarak sahadan ayrılacağız. Oyuncularımın moralleri yerinde. Son derece istekli ve hırslı bir antrenman haftası oldu. Elbette rehavete kapılmamak lazım. Önümüzde zorlu ve uzun maçlar var. Kazanarak devam etmek hedefindeyiz. Oyun anlamında da gelişiyor ve her hafta daha iyi bir performansla yükselen bir grafik sergiliyoruz. Bunun devam etmesi içinde herkes üzerine düşeni yapmaya gayret edecek. Antalyaspor engelini de aşıp daha çok moral kazanmak istiyoruz? diye konuştu.

Yapılan antrenman öncesinde ise Kondisyoner Camel Barbulescu için doğum günü pastası kesildi.

 

Haber: Murat TURP



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti