ANTALYA HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

ANTALYA HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

SUMUDİCA ?FUTBOLCULARIMIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM?

Süper Lig´de bu hafta kendi sahasında Antalyaspor´u konuk edecek olan Kayserispor´da antrenman ve hazırlıklar kulüp tesislerinde yapılan antrenmanlarla devam ederken, Teknik Direktör Sumudica, tüm oyuncuların formada olduğunu belirterek ?Kadroya alamadığım oyuncularımın yüzlerine bakamıyorum? dedi. Kayserispor, 19 Eylül Salı günü ise Van deplasmanında Kupa mücadelesi verecek.

Süper Lig´de 4 haftada topladığı 7 puanla 7 puanlı takımlar arasında averaj ile 7´inci sırada yer alan Kayserispor´da Kadir Has Stadyumu´nda Cuma akşamı oynanacak Antalyaspor maçının hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Kulüp tesislerinde devam eden antrenmanlarda takım oyuncuları kadroda yer alabilmek ve ilk 11´de sahaya çıkabilmek için birbirleri ile yarışırken, Teknik Direktör Sumudica´nın ise kadro konusunda işi zor durumda.

Tüm oyuncularının performanslarından son derece memnun olduğunu belirten Sumudica, ?Antalyaspor maçımızın hazırlıkları son derece moralli ve güzel bir şekilde devam ediyor. Teknik heyet olarak kim daha iyi diye düşünemiyoruz. Çünkü hepsi çok iyi ve hepsi ilk 11´de sahada yer alacak kapasitede ve bu durum bizi futbolcularımıza karşı biraz utandırıyor. Kadroda 11 kişi olacak, ama kadroda yer alamayacak oyuncuları seçmek çok zor. Bu durum karşısında da oyuncularımın yüzüne bakamıyorum. Forma yarışı çok iyi ancak kadro kurmak ise benim için çok zor. Bu da takım için güzel bir şey. Antalyaspor karşısında daha hırslı ve daha etkin olacağız, bundan da son derece eminim. Herkes mücadele için burada ve emek sarf ediyor. Her oyuncumda emeğinin karşılığını forma şansı bularak alacak? dedi.

Taraftara da seslenen Sumudica, ?Etkin ve güzel bir taraftarımız var. Bu sezon Başkanımız Erol Bey´de taraftar ile el ele ligi götürmekte. Yönetim bazında taraftarlar için gereken çalışma yapılıyor. Biz de takım olarak onlara görsel bir futbol şöleni vermek ve galibiyeti statta hep birlikte kutlamak istiyoruz. Taraftarlarımızda desteklerini esirgemeyecektir? şeklinde konuştu.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI TUR MAÇI 19 EYLÜL´DE

Öte yandan Antalyaspor maçının ardından ise Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında deplasmanda Van Büyükşehir Belediyespor´a konuk olacak. Deplasmanda oynanacak karşılaşma 19 Eylül Salı günü saat 16.00´da Van Atatürk Stadı´nda oynanacak.

3.Lig 2.Grup takımı olan Van Büyükşehir Belediyespor ise, Cumartesi günü sahasında Kayseri Erciyesspor´u konuk edecek.

 

Haber: Mustafa GÜRBÜZ

 



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı