KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖR MARİUS SUMUDİCA

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖR MARİUS SUMUDİCA

?HAFTA SONU ÇOK İYİ BİR RAKİPLE KARŞILAŞACAĞIZ ?

?HAFTA SONU ÇOK İYİ BİR RAKİPLE KARŞILAŞACAĞIZ?

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Süper Lig´in 7.haftasında karşılaşacakları Bursaspor´un çok iyi bir takım olduğunun altını çizerek, ?Eğer Bursaspor maçından puanlarla ayrılırsak Kayserispor üst sıralara tırmanacak ve yukarıda bizi izlemeye devam edeceksiniz? dedi.

Süper Lig´in 7.hafta karşılaşmasında Bursaspor´u konuk edecek olan Kayserispor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekip, tek antrenmanla tamamladı.

Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik Direktör Sumudica, geçen hafta 1-1 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçını değerlendirerek, bu karşılaşmada oynanan oyundan memnun kalmadığını açıkladı.

Rakipleri karşısında kötü oynamalarına rağmen iyi bir sonuç aldıklarını ifade eden Sumudica, şöyle dedi: ?Kasımpaşa maçında en iyi şey sonuçtu. Çok kötü oynadık. İlk yarıda rakibimiz bizim oynamamıza izin verdi. Topla oynama oranı bizdeydi, maçı biz kontrol ettik. Ancak gol pozisyonumuz yoktu. İlk atakta da golü yedik. Yine de oyuncularımı tebrik etmek istiyorum, maçın son dakikasına kadar mücadele ettiler, inandılar. Sonuçta da beraberlik golünü bulduk. Büyük takım, kötü oynadığı maçlarda da sahadan puan ya da puanlarla ayrılmayı bilmelidir.?

Galatasaray müsabakasının ardından ligde ve Ziraat Türkiye Kupası´nda maç kaybetmediklerini, bu başarılarını Bursaspor karşısında da sürdürmek istediklerini aktaran Sumudica, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Hafta sonu Bursaspor gibi çok iyi bir rakiple karşılaşacağız. Çok büyük bir hocaları var. Zor bir maç olacak. Eğer Bursaspor maçından puanlarla ayrılırsak Kayseri halkının istediği gibi Kayserispor üst sıralara tırmanacak ve yukarıda bizi izlemeye devam edeceksiniz.?  

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak