KAYSERİSPOR KAZANIYOR, TARAFTAR ARTIYOR

KAYSERİSPOR KAZANIYOR, TARAFTAR ARTIYOR

BAŞKAN BEDİR ?GÜZEL BİR GRAFİK ÇİZİYORUZ ?

Süper Lig´de geçtiğimiz sezon sıkıntılı bir şekilde son haftaya kadar düşmesi gündemde olan Kayserispor, bu sezonun ilk 7 haftasında 14 puana ulaşarak alkışları topladı. Bu durum taraftar sayısını da artıran en büyük etken oldu.

Süper Lig´de geçtiğimiz sezonu düşme korkusu ile tamamlayan ve ligde kalmayı başaran Kayserispor, bu sezon bambaşka bir grafik çizerek 7 haftada 14 puan toplayarak çıkış yapan en iyi takımlar arasındaki yerini aldı.

BAŞKAN BEDİR ?GÜZEL BİR GRAFİK ÇİZİYORUZ?

Geçtiğimiz sezonki kötü grafik nedeniyle taraftarının da sayısı azalan Kayserispor´da bu sezon işler tam tersine dönmüş durumda. Maç saati ve günlerine rağmen Kayserispor´da yakalanan performansta artı olarak taraftar sayısına yansıdı. Daha kalabalık kitlelere ulaşan Kayserispor´da hem taraftar hem de yönetimin yüzü gülmeye devam ediyor. Kulüp Başkanı Erol Bedir, ?Elbette başarıyı alkışlamak lazım. Başarıyı yakalamak içinde ter dökmek lazım. Başarıyı korumak ve daim ettirmek içinde çok çalışmamız gerekiyor. En büyük destekçimiz de taraftarımız oldu. Biz bu yıllı taraftarımız ile bütünleşmek olarak ilan etmiştik. Bunu da sağladık diye düşünüyorum. Biz kazandıkça taraftarımız çoğalacak. Henüz ligin 7 haftası geride kaldı ancak taraftarımız bizden daha çok başarı bekliyor ve haklılarda. Onların istekleri ile bizde sahada konulan hedefleri yakalayacağız? diye konuştu.

13 bin kombine bilet satan Kayserispor, her maçını en az 18 ila 20 bin taraftara oynamaya başladı. Kadir Has Stadyumu´nda son oynanan Bursaspor maçını 18 bin 457 taraftar izledi.  

 

Haber: MURAT TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak