KAYSERİSPOR KULÜP BAŞKANI EROL BEDİR

KAYSERİSPOR KULÜP BAŞKANI EROL BEDİR

?İKİ KARDEŞ KULÜBÜN PUAN MÜCADELESİ NEFES KESECEK ?

?İKİ KARDEŞ KULÜBÜN PUAN MÜCADELESİ NEFES KESECEK?

Süper Lig´in 11.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Trabzonspor´u konuk edecek. Karşılaşma öncesi açıklama yapan Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, ?İki kardeş kulübün puan mücadelesi nefes kesecek´ dedi.

Süper Lig´in flaş ekipleri arasında yer alan Kayserispor, 11.hafta karşılaşmasında kardeş takımı Trabzonspor´u konuk edecek. Yarın Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak olan karşılaşmada taraftar rekoru kırılması bekleniyor.

Karşılaşma öncesinde Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Bedir, ?İki kardeş kulübün puan mücadelesi nefes kesecek´ başlıklı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: ?Cumartesi saat 14.00´te oynayacağımız Trabzonspor maçı; ilk yarıda hedeflediğimiz puanlara ulaşabilmemiz açısından çok çok önemli bir müsabakadır. İlk 9 maçta gösterdiğimiz performansın ve 10.maçta İstanbul´da, Fenerbahçe ile berabere kalarak aldığımız 1 puanın önem kazanması için hafta sonu oynayacağımız Trabzonspor´dan mutlaka 3 puan almamız gerekmektedir. Kendi saha ve taraftarımız önünde oynayacağımız bu maç milli maç arasından önce son maç olacak ve liglere 1 hafta ara verilecektir. Bu araya girmeden önce, bu maçı kazandığımız takdirde; Kayserispor hem moral-motivasyon, hem de sportif anlamda daha üst seviyelere çıkmış olacak ve bu durum sezon hedeflerimizi belirlemek içinde belirleyici olacaktır. Bu maçın başka bir özelliği ise; Bilindiği gibi Trabzonspor ile Kayserispor hem taraftar hem de yönetimler açısından "Kardeş Kulüp" özelliğindedirler. Kayserispor olarak liglerde oynayan tüm kulüplerle gönül kardeşliğimiz olmasına rağmen Trabzonspor´la adı konulmuş bir dostluğumuz mevcuttur. Bu nedenle; Trabzonspor kulübü yönetim ve taraftarının makul her türlü talebi tarafımızca karşılanacak olup, misafirlerimiz hafta sonu en güzel şekilde ağırlanacaktır. Ancak; Yönetim ve taraftarlarımız arasındaki bu güzel ve örnek dostluk-kardeşlik duygusu sahada oynanacak maçı etkilemeyecek ve her iki takımda maçı kazanmak için mücadele edeceklerdir. Fair-play çerçevesinde geçeceğine inandığımız müsabakada kazanan takımın Kayserisporumuz olacağına inanıyor, bu konuda teknik heyetimize, oyuncu kadromuza ve kendi takımımızı son düdüğe kadar en üst düzeyde destekleyecek olan rekor sayıdaki  "Büyük Taraftarımıza" güveniyorum.?

Haber: Şevket Tekin



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev