KAYSERİSPOR 90+2´DE YIKILDI

KAYSERİSPOR 90+2´DE YIKILDI

ANTALYASPOR 2-1 KAYSERİSPOR ...

Spor Toto Süper Lig´in 26.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Antalyaspor´a konuk oldu. Karşılaşma Antalyaspor´un 2-1´lik üstünlüğü ile son buldu.
Antalya Stadyumu´nda oynanan karşılaşma saat 19:00´da başladı. Mücadelede Fırat Aydınus, Serkan Ok ve Yusuf Bozdoğan hakem üçlüsü görev yaptı.
Karşılaşma ev sahibi ekip Antalyaspor´un vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası orta alan mücadelesi şeklinde tamamlandı. 25.dakikadan sonra baskısını arttıran ev sahibi ekip Antalyaspor, 29.dakikada Eto ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. 38.dakikada Erkan Kaş, gördüğü kırmızı kart sonrası oyun dışı kaldı ve Kayserispor 10 kişi kaldı. 39.dakikada ise Antalyaspor´dan Charles Fernando ikinci sarı karttan, kırmızı kart gördü ve Antalyaspor´da 10 kişi kaldı. Kırmızı kartların görüldüğü dakikaların uzun olması nedeniyle, ilk yarının sonuna 8 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu 8 dakikalık sürede karşılıklı ataklar olsa da gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Antalyaspor´un 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.
Karşılaşmanın ikinci yarısı Kayserispor´un vuruşu ile başladı. Kayserispor, ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başladı. Deniz Türüç ve Umut Bulut oyundan alınırken, Ryan Mendes ve Welliton oyuna dahil oldu. 49.dakikada Kayserispor, ikinci yarıda oyuna giren Ryan Mendes´in attığı golle skoru 1-1´e taşıdı. Bu golü atan Mendes sakatlandı ve oyundan çıktı. Yerine Samba Sow oyuna dahil oldu. 66.dakikada Güray Vural´ın pasıyla ceza alanında topla buluşan Silvestre Varela´nın sol çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda Ferhat Kaplan topu uzaklaştırmayı başardı. Antalyaspor, 90+2.dakikada El Kabir ile bulduğu golle skoru 2-1 yaptı. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve Antalyaspor, maçtan 2-1 galip ayrıldı.
Spor Toto Süper Lig´in 27.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Osmanlıspor´u konuk edecek. Antalyaspor ise Gençlerbirliği´ne konuk olacak.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti

Melikgazi Kayseri Basketbol ligi 9.sırada tamamladı

TKBL: Melikgazi Kayseri Basketbol:75 - BOTAŞ: 80