KAYSERİSPOR, ADANA´YI ELİNDEN KAÇIRDI

KAYSERİSPOR, ADANA´YI ELİNDEN KAÇIRDI

KAYSERİSPOR 1-1 ADANASPOR ...

Spor Toto Süper Lig´in 32.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Adanaspor´u konuk etti. Karşılaşma 1-1 berabere sona ererken, maçın ardından konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ?Gelecek sezonda da düşme korkusu yaşamamak için çalışmalara başladık´ dedi.
Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Tolga Özkalfa, Erdinç Sezertam ve Cevdet Kömürcüoğlu hakem üçlüsü görev yaptı.
Mücadele Kayserispor´un santra vuruşu ile başladı. 4. dakikada Deniz Türüç´ün açtığı ortada topla buluşan Umut Bulut´un vuruşunda top kaleci İrfan Can´da kaldı.
20. dakikada gelişen Cem Özdemir´in serbest vuruşunda ceza sahası içinde Bekir Yılmaz´ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti. 34. dakikada Deniz Türüç´ün köşe atışında topa yükselen Sow´un kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skor 1-0 oldu. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-0 Kayserispor´un üstünlüğü ile son buldu.
İkinci yarı Adanaspor´un santra vuruşu ile başladı. 49. dakikada Da Silva´nın ortasında topa uzanan Bekir Yılmaz´ın vuruşunda top direğin üstünden auta gitti. 79. dakikada Da Silva´nın pasında topla buluşan Ahmet´in vuruşuna meşin yuvarlak az farkla auta gitti.
81. dakikada serbest vuruş kullanan Da Silva´nın düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu ve skor 1-1 oldu. Karşılıklı ataklar olsa da, mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak