KAYSERİSPOR AĞIR YARALI

KAYSERİSPOR AĞIR YARALI

ALANYASPOR 3-0 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 12.hafta açılış maçında Kayserispor, Alanyaspor´a konuk oldu. Maçın başında atak oynayan Kayserispor sonrasında hakem kararlarına boyun eğerek, sahada istediği golleri bulamadı ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.
Alanya Oba Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, hakem Ümit Öztürk düdük çaldı. Mücadele Alanyaspor´un başlama vuruşu ile başladı. 1.dakikada, karşılaşmadaki ilk tehlike ev sahibi Aytemiz Alanyaspor´dan geldi. Emre Akbaba´nın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Daniel´in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üstünden auta çıktı. 4.dakikada, Kayserispor gole yaklaşıyor. Umut Sönmez´in uzun pasına hareketlenen Welliton kalesini terk eden kaleci Haydar Yılmaz´ı geçerek sağ çaprazdan topu kaleye gönderdi. Ancak pozisyonu iyi takip eden Nuru Suley son anda boş kaleye giden topu çıkarmayı başararak bu önemli pozisyonu önlemeyi başardı. 45.dakikada, sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Deniz Türüç´ün ceza alanına gönderdiği ortasında Vagner Love topu uzaklaştırmayı başardı. İlk yarı gol sesi çıkmadı ve taraflar devre arasına 0-0 eşitlikle girdi.
Hakem Ümit Öztürk ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çaldı ve ikinci yarıya Kayserispor başladı. 48.dakikada, Aytemiz Alanyaspor Sackey´in attığı golle 1-0 öne geçti. 76.dakikada, Kayserispor gole yaklaştı. Umut Bulut´un pasıyla topla buluşan Welliton hızla ceza alanına girdi ve bekletmeden şutunu çekti ancak Haydar Yılmaz topu çeldi. 83.dakikada, Aytemiz Alanyaspor penaltı kazandı. Topun başına Wagner Love geçti. Love´nin vuruşu ağlarla buluşuyor ve Alanyaspor 2-0 öne geçti. Penaltı pozisyonuna itiraz etmek için hakem Ümit Öztürk´ün yanına giden Kayserispor kalecisi Muammer Yıldırım, hakeme çarpması nedeniyle kırmızı kart gördü ve oyun dışı kaldı. 90.dakikada Aytemiz Alanyaspor bir kez daha penaltı kazandı. Topun başına geçen Emre Akbaba, topu ağlarla buluşturdu ve skoru takımı adına 3-0´a taşıdı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele Alanyaspor´un 3-0´lık üstünlüğü ile son buldu.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu