KAYSERİSPOR-AKHİSAR

KAYSERİSPOR-AKHİSAR

MAÇININ ARDINDAN

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan Süper Lig´in 16.hafta mücadelesinin ardından Kayserispor sahadan 1-0 galip ayrılırken, şehrin yöneticileri ve başkanları açıklamada bulundu. Teknik Direktörler ise karşılaşmayı yorumladılar.

Süper Lig´de son iki haftayı galip tamamlayan Kayserispor, sahasında oynadığı Akhisar maçından 1-0 galip ayrılırken, maç sonrasında Vali Şehmus Günaydın, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, galibiyeti yorumladılar. Teknik Direktörler Hikmet Karaman ve Cihat Aslan ise mücadeleyi değerlendirdiler.

VALİ GÜNAYDIN ?MUTLUYUZ?

Karşılaşma sonrasında konuşan Vali Şehmus Günaydın, Kayserispor´un aldığı galibiyetten dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek şöyle konuştu; ?Kazandığımız için mutluyuz. İnşallah bu galibiyet uzun haftalar boyunca devam eder?

ÇOLAKBAYRAKDAR ?DEVAMI GELECEK?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; ?Kazandığımız için mutluyuz, takımda bir mücadele ruhu var. Bu taraftar olduğu sürece, destek olunduğu sürece galibiyetlerin devamı gelecek.?

BÜYÜKKILIÇ ?İKİ DE İKİ YAPTIK?

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise takıma güvendiğini dile getirerek şunları söyledi;

?Kayserispor´un bu galibiyeti bizleri sevindirdi. Taraftar olarak son derece mutluyuz. Ayrıca Hikmet Karaman´ın gelişi ile 2´de 2 yaptık, bu galibiyetlerinde devamı gelecek diye düşünüyorum. Her zaman söylediğim gibi onlara güveniyoruz. Bu işi başaracaklar ve kazanarak yola devam edecekler.?

BEDİR ?NE HERŞEY BİTTİ, NE DE ŞAMPİYON OLDUK?

Kayseri Kulüp Başkanı Erol Bedir ise yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu;

?Bir maç kaybettiğimiz her şeyin bittiğini, kazandığımızda da şampiyon olmadığımızı bilmenizi isterim. Henüz her şey noktalanmadı. Trabzon maçında kaybettiğimizde ben bu futbolculara güvendiğimi, daha önce söylemiştim. Hikmet Karaman´ın gelişi ile birlikte takım kazanmaya başladı. Sakatlarımız ve cezalı oyuncularımız artık aramıza döndü. Daha önümüzde çok maç var ve toplanacak çok puan var. Şimdi öncelik hafta içindeki kupa maçına ve sonrada deplasmandaki Erzurum maçına çalışmak. Sezon arasına da alacağımız puanlarla daha yukarıda gireceğiz.?

Maç sonrası basın toplantısına katılan teknik heyetlerde mücadele hakkında yorum yaptılar. Kayserispor Teknik direktörü Hikmet Karaman, birlik çağrısında bulunurken, Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise Kayserispor´u tebrik etti.

KARAMAN ?BİRLİK VE BERABERLİK ŞART?

Kayserispor Teknik Direktörü Karaman, düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu;

?Aldığımız galibiyet bizi yanıltmasın. Ayaklarımız yere sağlam basmalı sadece kazandığımız 3 puandı. Önümüzdeki maçları da kazanmak istiyoruz. Bu yüzden Kayseri´den tek istediğim birlik ve beraberlik olunmasıdır. Şehir ne kadar büyüse de, kulübün imkânları ne kadar büyük olsa da kutuplaşmalar olmamalı. Birlik ve beraberlik içerisinde bu takımın ligde tutulması gerekiyor. Kayserispor önemli bir takım. Düşme korkusu yaşamadan ligde uzun yıllar mücadelesine devam edecektir. Öncelik aldığımız puanlarla takımın orta sıralarda olmasını sağlayacağız. Daha ilerisini konuşacağız.?

CİHAT ASLAN ?KAYSERİSPOR´U TEBRİK EDERİM?

Akhisar Teknik direktörü cihat Arslan ise yaptığı değerlendirmede şunları söyledi;

?İlk 15 dakika Kayserispor, taraftarının da desteği ile bizi baskı altına aldı. Bu dakikalarda zorlansak da daha sonrasında rakibe karşı direnç gösterdik. Oyun da biraz daha hâkimiyeti elimize aldık. Son ana kadar gol peşinde koştuk fakat bunu gerçekleştiremedik. Benim için sevindirici olan, futbolcularımın 90 dakika boyunca pes etmeden mücadelelerini ortaya koymasıdır. Kayserispor´a da aldığı bu galibiyetten dolayı başarılar diliyorum.?

 

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak