KAYSERİSPOR, AKHİSAR´A HAZIRLANIYOR

KAYSERİSPOR, AKHİSAR´A HAZIRLANIYOR

KARAMAN, ?KALAN İKİ MAÇTAN DA GALİBİYET ALMAK İSTİYORUZ?

İstikbal Mobilya Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in 33´üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenman ile devam etti. Açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, ?Kalan iki maçı da en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´in 33.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Akhisarspor´a konuk olacak. Hazırlıklarına salı günü başlayan sarı-kırmızılı ekip, dün yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü.

Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve düz koşu ile başladı. Futbolcular antrenmanı ayak tenisi oynayarak tamamladı. Chery ve Lopes düz koşu yaptı. Köprücük kemiğinde kırık bulunan Umut Bulut salonda çalıştı.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktörü Hikmet Karaman, şöyle dedi:

?Sezon başı itibarı ile iyi bir kadroya sahip takım daha sonra yaşanan sakatlıklar, şansızlıklar ve teknik direktörlük değişikliği ile buralara gelindi. 40 puan çok önemli. Herkese teşekkür ediyorum. Maratonun sonunda ipi göğüsleme güzel şey ama bir taraftan önemli olan bir sonraki maratona hazırlanırken aynı sıkıntıları yaşamadan önlem alabilme. Ülkemizin futbolla ilgili gelişimi daha hızlı yapabilmek için yapılması gerekenler var. Bunları sezon sonunda değineceğim. Belki hafta içi oynaması, ligde daha çok takım bulunmalı, gibi. Biz Kayserispor olarak kalan iki maçı da en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Ziraat Türkiye Kupası maçında hem Akhisarspor´a, hem de Galatasaray´a başarılar diliyorum.?

Deniz Türüç´e gelen transfer teklifleri hakkında da konuşan Karaman, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

?Deniz Türüç´ün bence başta yurt dışına transfer olması gerekiyor. Daha sonra ülkemizde büyük kulüplere gitmeli. Bence Anadolu takımlarının senede birkaç futbolcu satmak zorunda, bu bir gerçek. Özellikle Anadolu kulüpleri için diyorum. Yarışmacı bir takım olacaksanız o zaman farklı. Ona göre kadro kuracaksınız. O gitmiş bu kalmış çok şeyler konuşuluyor. Transfer konularını yönetim daha iyi bilir, karar mercii onlar. Bana göre olmayacak şey yok. Sadece o takımla oynanan maçtan önce bu tür konuşmaların olması yanlış ama sezon sonunda transfer konuşmaları bence normal. Bende eskiden kızıyordum. Şimdi bakıldığında gayet normal.?



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti