KAYSERİSPOR, ANKARA´YA GİTTİ

KAYSERİSPOR, ANKARA´YA GİTTİ

GENÇLERBİRLİĞİ-KAYSERİSPOR MAÇI, SAAT 14:00´DA

Süper Lig´in 12.hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği´ne konuk olacak Kayserispor, hazırlıklarını tamamladı ve Ankara´ya giderek burada maç saatini beklemeye başladı.

Süper Lig´de 12.hafta heyecanı verilen Milli maç arasından sonra Beşiktaş-Akhisar karşılaşması ile başladı. Mücadele 0-0 berabere sonuçlandı. Ligin 12.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Gençlerbirliği´ne konuk olacak.

Sarı-kırmızılı ekip, Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını cumartesi günü yaptığı ter antrenmanı ile tamamladı. Futbolcular ve teknik heyet antrenmanın ardından yemekte bir araya geldi. Burada oyuncularına hitap eden Kayserispor Teknik Direktör Şumi, ?Gençlerbirliği karşılaşması şuana kadar oynadığımız en zor maçlardan olacak. Ben, biliyorum ki bu maçı kazanacak güce sahibiz. Sahaya çıkın ve elinizden geleni yapın´ dedi. Kayserispor, yemeğin ardından maçın oynanacağı il olan Ankara´ya giderek burada kampa girdi.

Gençlerbirliği-Kayserispor karşılaşması, 19 Kasım Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadyumu´nda oynanacak. Saat 14:00´da başlayacak olan karşılaşmada Fırat Aydunus, Serkan Ok ve Aleks Taşcıoğlu hakem üçlüsü görev yapacak.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu