KAYSERİSPOR-ANTALYA MAÇININ ARDINDAN

KAYSERİSPOR-ANTALYA MAÇININ ARDINDAN

SAĞLAM: ?İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK?

Süper Lig´in ilk hafta mücadelesinde Kayserispor, sahasında Antalyaspor´u konuk etti ve 2-0´lık galibiyetle 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşma sonunda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ?Sezona iyi bir başlangıç yaptık´ derken Antalyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz ise ?İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık´ diye konuştu.

Süper Lig´de sezonun ilk haftası geride kalırken kapanış maçında Kayserispor, sahasında Antalyaspor´u konuk etti. Kayserispor´un galibiyeti ile tamamlanan mücadele sonrasında her iki takım teknik direktörlerinden açıklamalar geldi.

SAĞLAM: ?İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK?

Maç sonrasında basın toplantısına katılan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, iyi bir başlangıç yaptıklarının altını çizerek şöyle konuştu;

?11 yıl sonra Kayserispor´la maça çıkmak heyecan vericiydi. Kayserililer çok mutlu ve beklentileri üst seviyede. Bu ilginin bilincinde bir insan olarak sırtımıza yük bindi. Bugün maçtan önce çocuklara ?Bugün için çalıştığımızı söyledi. Bu ligde hedefi büyük olan bir takım nasıl oynar. Onlarda maça iyi başladılar. Maçın başlangıcı çok önemliydi. Bölüm bölüm çok iyi yaptık ve o bölümde de golü bulduk. Yüzde 90 isabetli pasla oynamışız. 111 kilometre koşmuşuz. Ligin ilk maçı olmasına rağmen iyi bir mesafe ama daha yukarılara çıkarmamız lazım. Yüksek şiddetteki koşu mesafemiz iyi seviyede. İlk karşılaşma olması sebebiyle fiziksel olacak daha iyi olacak. İyi bir başlangıç oldu. Önümüzdeki hafta Bursaspor deplasmanı var. Zor bir deplasman ama iyi dönmek istiyoruz. Oyuncularıma teşekkür ederim. Bugünü güzel geçirdiler.?

KORKMAZ: ?İSTEDİĞİMİZ OYUNU OYNAYAMADIK?

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ise istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek şunları söyledi;

?İlk 15 dakika istediğimiz oyunu oynayamadık. Golü yedikten sonra istediğimiz oyunu oynamaya başladık ama 10 kişi kaldık. 10 kişi kalmamıza rağmen mücadelemizi devam ettirdik. Eksik yönlerimiz var. Bunları tamamlamamız gerekir. Bunları da oluşturursak daha iyi bir Antalyaspor olur. Eksikliklerimiz tamamlayıp, önümüzdeki haftalarda galibiyet alacağız.?

Haber: Murat Turp



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu