KAYSERİSPOR ANTRENMANDA

KAYSERİSPOR ANTRENMANDA

7 TEMMUZ´A KADAR KAYSERİ´DE

29 Haziran Cuma günü topbaşı yapan Kayserispor´da antrenman ve hazırlıklar kulüp tesislerinde yapılan sabah ve akşam idmanları ile devam ediyor. 7 Temmuz cumartesi gününe kadar tesislerinde çalışacak olan sarı-kırmızılılar ikinci etap kampı için şehirden ayrılacaklar.

Kayserispor´da yeni sezonun ilk antrenmanları kulüp tesislerinde yapılan idmanlarla devam ediyor. Sabah ve akşam saatlerinde yapılan antrenmanlarda futbolcular koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dayanıklılık ve pas çalışması gerçekleştiriyorlar.

9 Temmuz´a kadar kulüp tesislerinde çalışacak olan sarı-kırmızılı ekip, kamp döneminin ilk etabını 9-17 Temmuz´da Erzurum´da geçirecek. Erzurum´da iki hazırlık maçı oynayacak Kayserispor, ikinci etap kamp dönemi için 18 Temmuz´da Hollanda´ya hareket edecek. Hollanda kampı yaklaşık iki hafta sürecek Kayserispor, bu dönemde 4 hazırlık maçı yapacak. Kayserispor, 31 Temmuz´da yurda dönerek çalışmalarına lig başlayıncaya kadar kulüp tesislerinde devam edecek.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde cumartesi günü sabah yapılan antrenman da ise futbolcular hafif ter idmanının ardından dayanıklılık ve kondisyona yönelik istasyon çalışması yaptılar. Sağlam ve ekibi ise futbolcuların üzerlerine takılan nabız cihatlarındaki verileri incelediler.

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak