KAYSERİSPOR ANTRENMANLARA BAŞLIYOR

KAYSERİSPOR ANTRENMANLARA BAŞLIYOR

GENÇLER MAÇI, CUMARTESİ GÜNÜ DEPLASMANDA ...

Spor Toto Süper Lig´de 28.hafta müsabakasında Gençlerbirliği´ne deplasmanda konuk olacak Kayserispor, antrenman ve hazırlıklarına bugünden itibaren başlayacak. Son haftalarda alınan sonuçlar ise teknik heyeti harekete geçirdi.
Süper Lig´de son 3 haftada Gaziantep, Antalya ve Osmanlıspor´a yenilerek duraklama dönemine giren Kayserispor, hafta sonunu referandum oylamasından dolayı dinlenerek geçirdi. Sezonun 28.hafta karşılaşması olan Gençlerbirliği deplasmanının hazırlıkları ise bugünden itibaren kulüp tesislerinde başlayacak.
Ligde 3 haftadır kaybeden ve ateş hattının hemen üstünde bulunan Kayserispor´da, Teknik Direktör Sergen Yalçın ve yardımcıları ise hafta içinde yapılacak maç hazırlıklarında katı bir uygulama sergileyecekler. Antrenmanlarda futbolcularını sık sık uyaracak olan Yalçın´ın ?1 yenilgiye daha tahammülümüz yok. Gençlerbirliği´ni mutlaka yenmek zorundayız. Tehlikeli hattın uzağında yer almak istiyorsak, bu maçı kazanmamız şart. Yoksa istenmeyen bir görüntü oluşmaya başlayacak. Buna tahammülümüz yok. Kaybetme lüksümüz de yok? diye konuştu.
Sarı-kırmızılılar cuma günü sabah yapılacak idman sonrasında Ankara´ya hareket edecek. Gençlerbirliği-Kayserispor maçı ise cumartesi günü saat 19.00´da Ankara 19 Mayıs Stadı´nda oynanacak.

HABER: Mustafa GÜRBÜZ



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak