KAYSERİSPOR ARADIĞI FORVETİ BULDU

KAYSERİSPOR ARADIĞI FORVETİ BULDU

BULGAR KULÜBÜYLE PAZARLIK SÜRÜYOR

Kayserispor aradığı forveti Bulgaristan´da buldu. Romanya Milli Takım oyuncusu olan Claudiu Andrei Ke?erü ile temas kuran yöneticiler sezon başında Konyaspor´un da transfer listesinde yer alan ismi kadroya kazandırmak için yoğun çaba harcıyorlar.

Kayserispor´da ara dönemde takıma yapılacak olan takviyeler konusunda yönetimin arayışları sonuç verdi. Sezon başında Konyaspor´un da transfer listesinde yer alan ve futbolcunun ikna edilmemesi nedeniyle Türkiye´ye getirilemeyen Claudiu Andrei Ke?erü´yü, Kayserispor kadrosuna katmak için çaba harcıyor.

Bulgaristan 1.Lig takımlarından Ludogorets´ta oynayan Ke?erü ile yakından ilgilenen Kayserispor´da yöneticiler, futbolcunun Haziran 2018´de sözleşmesinin sona ereceğini de belirterek Bulgar Kulübü´nden fiyatta indirim istiyorlar.

Romanya Milli Takımı´nda oynayan santrafor oyuncu Keşerü, Bulgar Ligi´nde bu sezon oynadığı 16 maçta 10 gol attı. Keşerü ayrıca Şampiyonlar Ligi´ndeki 4 maçta da 2 gol atarak yöneticilerinin yüzünü güldürdü. 2013 yılından buyana Romanya Milli Takım formasını giyen Keşerü burada oynadığı 22 maçta ise 6 gol attı.

Kayserispor´da yöneticiler de kadroda yer alan bir yabancı oyuncu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde kiralık olarak gelen Nikola´nın sözleşmesinin askıya alınması gündeme gelecek.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev