KAYSERİSPOR AS BAŞKANI MEHMET ÇAKMAK UYAR

KAYSERİSPOR AS BAŞKANI MEHMET ÇAKMAK UYAR

?KENDİ OYUNUMUZU RAKİBE KABUL ETTİREN BİR TAKIMIZ? ...

Kayserispor Kulüp As Başkanı Mehmet Çakmak Uyar, takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Uyar açıklamasında, ?Kendi oyunumuzu rakibe kabul ettiren bir takım olduk? dedi.
Spor Toto Süper Lig´in ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan Kayserispor´un bileği bükülmüyor. 7 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Kayserispor´da yüzler gülüyor.
Sarı-kırmızılı ekibin Asbaşkanı Mehmet Çakmak Uyar, takımın son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Yönetime geldiklerinde önce teknik direktör Sergen Yalçın´la anlaştıklarını, ardından takıma takviye yapmak için büyük uğraş verdiklerini belirten Uyar, şöyle dedi: ?Ligin ikinci yarısına transferler yaparak başladık. Aldığımız oyuncuların neredeyse tamamı devre arası kampına katılmadan lig maçlarına çıktı. Mevcut oyuncularımızın da birçoğu Afrika Uluslar Kupası´nda olduğu için çalışmalara katılamadı. Tabiri caizse maç oynayarak antrenman yapan bir takımız. Çünkü oyuncu grubumuz devre arası kampında birlikte çalışma fırsatı bulamadı.?
Kayserispor´un, oynadığı oyun ile de takdir topladığını aktaran Uyar, şöyle konuştu:
?Biz maç maç rakibe göre bir oyun belirlemiyoruz. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Deplasmanda 11 kişiyle savunma yapıp, puan almaya çalışmıyoruz. Kendi oyunumuzu rakibe kabul ettiren bir takımız ve bunda da başarılı oluyoruz. Tüm bu alınan sonuçlara rağmen ´rahatladık, düşmekten kurtulduk´ diyemeyiz. Önümüzdeki maçlara da aynı ciddiyetle çıkıp maçlarımızı alıp, Kayserispor´u hak ettiği yere getirmeye gayret edeceğiz. Ancak zor bir fikstürle başladığımız ligin ikinci devresinde şu an itibarıyla gelinen noktadan memnunuz.?

Haber: Murat TURP



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı