KAYSERİSPOR AVANTAJ YAKALADI

KAYSERİSPOR AVANTAJ YAKALADI

KAYSERİSPOR 3-1 ANTALYASPOR

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında Kayserispor, Kadir Has Stadyumu´nda Antalyaspor´u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısını 1-0 mağlup tamamlayan Kayserispor, son düdük ile birlikte sahadan 3-1 galip ayrılarak rövanş maçı için avantaj sağladı.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu eleme ilk maçında Kayserispor, taraftarı önünde Antalyaspor´u konuk etti. İlk 45 dakikayı 1-0 mağlup tamamlayan Kayserispor, mücadeleden 3-1 galip ayrılarak Antalya´da oynanacak rövanş maçı öncesinde avantaj yakaladı.

Karşılaşmaya Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. 5.dakikada Antalyaspor´da orta sahadan derinlemesine atılan topu Nazım kafayla kontrol etti ve Deniz Kadah´a kazandırdı. Deniz Kadah, ceza sahasına girdiği anda plase vuruş ile topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Antalyaspor, Kayserispor karşısında 1-0 öne geçen taraf oldu. 30.dakikada ise Kayserispor, 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. 43. dakikada Deniz´in kullandığı serbest vuruşta Kayserispor sonuç alamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı Antalyaspor´un 1-0´lık üstünlüğü ile tamamlandı.

KAYSERİSPOR 3-1 ANTALYASPOR

Mücadelenin ikinci yarısına ise Kayserispor, oyuncu değişikliği ile başladı ve 3 oyuncu değişikliğini riskli bir şekilde kullandı. 52.dakikada sol kanattan topu taşıyan Atila, zor pozisyonda ortasını yaptı. Kale önünde topla buluşan kaptan Umut Bulut, kafa ile topu filelerle buluşturdu ve skora 1-1´lik dengeyi getirdi. 55.dakikada bu kez Umut Bulut´un derinlemesine pasında Deniz Türüç, savunma arakasında topla buluştu ve Boffın´in solundan golünü kaydetti. Bu golle birlikte Kayserispor, sahasında 2-1 öne geçti. 88.dakikada bu kez Kayserispor´da sahneye çıkan isim Mendes oldu ve skoru takımı adına 3-1´e taşıdı. 90 dakikanın ardına 3 dakikalık uzatma süresi eklendi. 90+1´de ise Türüç´e yapılan faul sonrasında hakem Hüseyin Göçek, kımızı kartlarına baş vurdu. Yaşanan gerilim sonrasında Antalyaspor´da Maicon Marques ve Diego kırmızı kartla oyun dışı kaldılar. Son düdük ile birlikte Kayserispor, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan Son 16 Turu´nda rövanş maçları ise 16, 17 ve 18 Ocak 2018 tarihlerinde yapılacak.

Haber: Murat TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak