KAYSERİSPOR ?BAKKAL´LA ANLAŞTI

KAYSERİSPOR ?BAKKAL´LA ANLAŞTI

BEDİR, ?ATEŞ HATTINDAKİ EN ŞANSLI TAKIMIZ? ...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Sergen Yalçın´dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mesut Bakkal´ı getirdi. Mesut Bakkal, sözleşme imzaladıktan sonra, "Kalan 6 maçımızın 4´ü içerde, 2´sini de deplasmanda oynayacağız. Kayserispor´un ligde kalacağına inandığım için geldim. Şimdi söz değil, iş zamanı? diye konuştu.
Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da yeni dönem başlıyor. Sezonun ikinci yarısında hem yönetim olarak, hem de teknik ekip olarak yenilenen sarı-kırmızlılar ligde son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra Sergen Yalçın ve ekibinin görevlerini bırakmasıyla başlayan teknik heyet konusundaki arayışlar sonlandı.
BEDİR, ?ATEŞ HATTINDAKİ EN ŞANSLI TAKIMIZ?
Mesut Bakkal ile kulüp tesislerinde biraya gelen yöneticiler, Mesut Bakkal ile her konuda anlaşma sağlayarak sezon sonuna kadar anlaştılar. Kulüpte düzenlenen imza törenine Başkan Erol Bedir, sarı-kırmızılı yöneticiler ve Genel Menajer Reşat Çağan katıldı. İmza töreni öncesi konuşan Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, Kulüpte futbolcuların alacaklarının ödemelerinin büyük bir bölümünün gerçekleştirildiğini ve geçen dönem ki yönetimden de 3,5 Milyon Avro ödeme yaptıklarını belirterek son durum hakkında basın mensuplarına şöyle dedi: ?Panikte değiliz. Gençlerbirliği maçı öncesi Sergen Yalçın, 2 oyuncuyu kadro dışı bırakma kararını bize iletti. Bizde, bunu pazartesi günü değerlendirelim dedik. Gençlerbirliği maçı sonrası, Kayserispor´u çok sevdiğini, yararlı olamayacağını söyleyerek ayrıldı. Yönetim kurulu olarak Mesut Bakkal ile anlaştık. Şu anda ligin tehlikeli bölgesindeki en şanslı takım biziz. Son 6 haftada kredimizi azalttık. 6 maçın 4´ünü kendi sahamızda oynayacağız. Fikstür avantajımız var. Alttaki takımlarla aramızdaki ikili avantajımız daha iyi. Her çıkışın bir inişi olacağını biliyorduk. Toplama bir takımımız. Gerçek kapasitemizin üzerine çıkınca beklentiler arttı. Biz göreve gelince gücümüzün üstende bir ödeme yaparak, oyuncuların alacaklarının yüzde 65´ini ödedik. 25 günlük bir gecikmenin ardından bu rakam yüzde 80´e çıkacak ve 31 Mayıs´a kadar bizden kimsenin alacağı kalmayacak. Parasal ödemeler nedeniyle bir performans düşüklüğü yok. Kiralık oyuncular sezon sonunda gideceği için oynamıyor yakıştırmasının aslı astarı yok. Sözleşmesi biten oyuncular sakatlanmamak için kendini oyuna vermiyor söylentileri de asılsız. Transfer teklifleri kafalarını karıştırmadı. Asıl neden birkaç oyuncunun form düşüklüğü göstermesinden kaynaklandı. Zira, biz toplama bir takımız. Sezon başı çalışması ve kamp yapamadık. Bu futbolcu grubu bizi ligde tutacak, buna tüm kalbimle inanıyorum.?
BAKKAL, ?ŞİMDİ KONUŞMA DEĞİL İŞ ZAMANI?
Kayserispor´daki futbolcuları ifade eden yeni Teknik Direktör Mesut Bakkal ise şunları kaydetti: ?Beni aradıklarında 15 dakika görüştüm ve ortak bir noktada buluştuğum için buraya geldim. Kayserispor şanssız bir dönem geçirdi. Kaliteli bir oyuncu grubuna sahip. İçerdeki 4 maçı ve deplasmandaki 2 maçı kazınıp, sezonu süper ligde kalarak, kapatacağız. Şimdi konuşma değil, iş zamanıdır?
İmza töreninin ardından Bakkal, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıkları için antrenmana çıktı ve oyuncularıyla tanıştı.

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti