KAYSERİSPOR BERABERLİĞİ SEVDİ

KAYSERİSPOR BERABERLİĞİ SEVDİ

KARABÜKSPOR 2-2 KAYSERİSPOR ...

Süper Lig´de deplasmanda Karabük´le karşı karşıya gelen Kayserispor, gergin geçen 90 dakika sonunda sahadan 2-2 berabere ayrılarak bir puana razı oldu.
Süper Lig´in 33.hafta mücadelesinde Kayserispor, deplasmanda Kardemir Karabükspor´a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısı Kayserispor´un 1-0´lık galibiyeti ile tamamlanırken, ikinci yarıda gelen gollerle karşılaşma 2-2´lik eşitlikle bitti.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı´nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor´un 1-0´lık galibiyeti ile sonuçlandı. 12. dakikada Erkan Kaş´ın kendi yarı alanından gönderdiği uzun pası ceza sahası yayı içerisinde düzgün bir şekilde kontrol eden Umut Bulut´un vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve Kayserispor, Karabük deplasmanında 1-0 öne geçen taraf oldu. 23. dakikada Umut Bulut´un yerden pası ile altı pasın hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Hakan Aslantaş´ın çektiği şutu kaleci Rybka ayakları ile çelmeyi başardı. 38. dakikada kaleciden dönen topu iyi takip eden ve altı pasın hemen dışında topla buluşan Umut Bulut´un gelişine çektiği şutu kaleci Rybka, kornere çeldi. 45. dakikada Tanase´nin ara pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Serdar Deliktaş´ın yerden çektiği şutta top az farkla yandan auta çıktı. Bu pozisyonun ardından ilk yarıda son düdük geldi ve Kayserispor devreye 1-0 galip giren taraf oldu.
KARABÜKSPOR 2-2 KAYSERİSPOR
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise ilk yarıya oranla daha istekli olan taraf ev sahibi Karabükspor oldu. 47. dakikada Kardemir Karabükspor, Serdar Deliktaş´ın attığı golle skoru 1-1 yaptı. Ceyhun Gülselam´ın sol kanattan yaptığı orta ile ön direkte buluşan Serdar Deliktaş´ın kafa vuruşu kaleci Ali Ahamada´nın solundan ağlarla buluştu. Bu gole Kayserispor 2 dakika içinde cevap verdi. 49. dakikada Kayserispor, Deniz Türüç´ün attığı golle karşılaşmada bir kez daha öne geçti. Erkan Kaş´ın sol kanattan yaptığı orta ile penaltı noktası üzerinde topla buluşan Deniz Türüç´ün sol ayağı ile gelişine çektiği şut kaleci Oleksandr Rybka´nın solundan ağlarla buluşturdu ve skoru 2-1´e yükseltti. 86. dakikada ise Mustapha Yatabare, Karabükspor´a beraberliği getiren golü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 2-2´lik eşitlikle sona erdi.

Haber: Murat TURP



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı