KAYSERİSPOR-BURSASPOR MAÇININ ARDINDAN

KAYSERİSPOR-BURSASPOR MAÇININ ARDINDAN

ERTÜRK, ?FUTBOL ADINA HER ŞEYİ SAHADA YAPTIK? ...

Spor Toto Süper Lig´in 21.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Bursaspor´u konuk etti ve sahadan 2-0 galip ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Sorumlusu Hakan Ertürk, ?Futbol adına yapılması gereken her şeyi takımımız sahada yaptı? dedi.
Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in 21.hafta açılış karşılaşmasında Bursaspor´u konuk etti. Sarı-kırmızılı ekip bu karşılaşmada 17 Bin taraftarla sezonun rekorunu kırarken, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Üst üste alınan 3.galibiyet camiada büyük sevinç yarattı.
Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Sorumlusu Hakan Ertürk, şöyle dedi: ?Üst üste iki tane maç oynadık. Bunun ikisinde galip geldik. Bu maçlardan sonra takım içerisinde konsantrasyonu sağlamak biraz zordur. Bunu ilk yarıda biraz yaşadık, ikinci yarıda tamamen etkisinden kurtulduk. Futbol adına yapılması gereken her şeyi takımımız sahada yaptı, neticeyi de aldık. İstatistiklerin hepsinde üstünüz. 27 şut ortalamasıyla oynamakla gol geleceğini zaten biliyorduk. Neticesinde 2 tane gol bulduk, daha da atabilirdik. Kırmızı bölgeden çıktık, hızla uzaklaşıyoruz. Yukarı doğru inşallah demir atacağız.?


TOPÇU, ? BUNDAN SONRA FORMAYI HAK EDEN GİYECEK?
Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, şunları söyledi: ?Geçen hafta 55 dakika, bu hafta da 70-75 dakika 10 kişi oynadık. 10 kişi oynamak kolay değil. Geçen hafta 1-0 mağlup durumdayken seyircimizin desteğinden dolayı ekstra motivasyon ile beraberlik çıkardık. Bu hafta zor oldu. İlk yarıyı 0-0 kapattık ama ikinci yarı rakibin erken gol bulması olayları değiştirdi, farklı bir hal aldı. Ama bahane üretmemek lazım. Biz Bursaspor´uz. Dolayısıyla bu formanın hakkını, değerini iyi bilmek lazım. Bugün benim için farklı bir akşam oldu. Şunu söylemek istiyorum, bundan sonra bu formayı hak eden giyecek. Bu formayı çalışan, varını yoğunu sahada hak eden giyecek.?
Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı