KAYSERİSPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI

KAYSERİSPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI

TEKNİK DİREKTÖR ŞUMİ, KOLLARI SIVADI ...

Süper Lig´de bu sezonu başarılı bir şekilde geçirmek isteyen Kayserispor´da çalışmalar kulüp tesislerinde başladı. Avusturya´da yapılan kampın ardından futbolculara verilen 3 günlük izin sona ererken çalışmaların ilk gününde Teknik Direktör Şumudica artık işin kendisinde olduğunu belirterek, yönetime transferler için teşekkür etti.

Kayserispor´da sezon öncesindeki çalışmalar kulüp tesislerinde yeniden başladı. Yurt dışında yapılan ve 14 gün süren kampta 3 hazırlık karşılaşması oynayan Kayserispor´da futbolcular, 6 Ağustos´ta yapacakları sezon açılışında ilk kez taraftarı önüne çıkacaklar.

3 günlük izinden sonra ilk çalışmalarını kulüp tesislerinde yapan futbolcuların hayli moralli oldukları gözlendi. Yapılan çalışmalarda futbolcular kondisyon ağırlık bir çalışma programı uygularken diğer yandan taraftarlar da yeni transferleri yakından görme fırsatı buldular.

Yurt dışı kampı sonrasında ilk çalışmalarını tesislerinde yaptıklarını belirten Teknik Direktör Şumudica, transferler ve yapılan çalışmalarla ilgili şunları söyledi: ?Aşağı yukarı her şey hazır, bu yüzden de çok mutluyum. Kaliteliyiz, iyi bir takımız. Her gün üzerine yeni bir şey koyuyoruz.  Her bir idman gerçekten çok önemli. Aşağı yukarı 15 yeni futbolcumuz var. Çok kolay bir durum değil ama inanıyorum iyi bir sezon geçireceğiz. Umarım ki geçen seneki sıkıntıları yaşamayacağız. Yönetimdeki herkese çalışmalarından dolayı öncelikle Başkan´a, sonra da As Başkan Mehmet Bey´e çok teşekkür ediyorum. Gerçekten futbolcu getirmek için çok çalıştılar. Şimdi bütün yük benim sırtımda, bütün sorumluluk bende. Şimdi onlar rahat, şimdi baskı hocanın üzerinde. Benim ilk hedefim takımı iyi kurup, göze hoş gelen bir futbol oynatarak taraftarları stada çekmek. Biliyorum bütün sorumluluk benim sırtımda, ama bu da benim görevim.?

Açıklamaların ardından Teknik Direktör Şumudica futbolculara gerekli taktikleri anlatırken yöneticiler ve taraftarlar da idmanı izlediler.

 

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak