KAYSERİSPOR ÇEYREK FİNALDE

KAYSERİSPOR ÇEYREK FİNALDE

ANTALYASPOR 0-2 KAYSERİSPOR

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ikinci maçında Kayserispor, Antalyaspor´a konuk oldu. Mücadele Kayserispor´un 2-0´lık üstünlüğü ile son bulurken, sarı-kırmızılı ekip adını kupa mücadelesinde çeyrek finale yazdıran ekip oldu.

Antalya Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Halil Umut Meler, Cevdet Kömürcüoğlu ve Yusuf Bozdoğan hakem üçlüsü görev yaptı. Sarı-kırmızılı ekip sahaya, Muammer Zülfikar Yıldırım,  Asamoah Gyan, Levent Gülen, Espınoza Toledo, Şamil Çinaz, Ryan Mendes,

Fernando Boldrın, Erkan Kaş, Oleksandr Kucher, Kana Bıyık ve Amorim ilk on biri ile başladı.

Karşılaşma Antalyaspor´un santra vuruşu ile başladı. Karşılaşmaya istekli başlayan takım Antalyaspor olurken, Kayserispor ise daha kontrollü bir oyun tercihi yapan taraf oldu. Kayserisporlu Şamil Çinaz, 29.dakikada Deniz Kadah´a yaptığı faul nedeniyle hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. 30.dakikada Kayserisporlu Levent Gülen sağ kanattan ortasını yaptı. Ceza sahası içinde topa iyi yükselen Amorin vuruşunu yaptı ve takımı 1-0 öne geçirdi. İlk yarının sonuna 2 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu sürede de gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Kayserispor´un 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Kayserispor ikinci yarıya, Kana Bıyık-Lopez değişikliğe sahaya çıkarken, mücadelenin ikinci yarısı Kayserispor´un santrası ile başladı. 58.dakikada Kayserispor, ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Amorin oyundan çıkarken, Deniz Türüç oyuna girdi. 67.dakikada Asamoah oyundan çıkarken, yerine oyuna Varela girdi. 80.dakikada Kayserispor Boldrin´in ayağından bulduğu golle skoru 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar olsa da, gol sesi çıkmadı ve mücadele Kayserispor´un 2-0´lık üstünlüğü ile son buldu. Bu sonuçla Kayserispor, Türkiye Kupası´nda adını çeyrek finale yazdırmış oldu.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak