KAYSERİSPOR ÇOK İSTEDİ?

KAYSERİSPOR ÇOK İSTEDİ?

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR 1-0 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 9.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Medipol Başakşehir´e konuk oldu. Mücadele 1-0 Medipol Başakşehir´in üstünlüğü ile son buldu.

Spor Toto Süper Lig´de 9.hafta heyecanı sürüyor. 9.hafta mücadelesinde Kayserispor-Medipol Başakşehir´e konuk oldu. Karşılaşma Medipol Başakşehir´in 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşma, Kayserispor´un santra vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın ilk etkili atağı 4.dakikada Kayserispor´dan geldi. Mensah, ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan şutunu çekti, ancak top az farkla auta gitti. 20.dakikada Medipol Başakşehir takımından Gael Clichy ceza sahasına orta yaptı, ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı. 40.dakikada, Marcio Mossoro takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bu dakikadan sonra ataklar olsa da, gol sesi çıkmadı ve mücadelenin ilk yarısı Medipol Başakşehir´in 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Medipol Başakşehir´in santrası ile başladı. 54.dakikada, Kayserispor takımından Bernard Mensah sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortaladı, ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı. 68.dakikada, Sol kanatta topla buluşan Silvestre Varela, kaleyi çaprazdan gören bir noktadan kaleye şut çekti, kaleci Mert Günok kurtardı. 72.dakikada, Medipol Başakşehir adına şanssız an Edin Visca tarafından yapılan vuruş direkten döndü. Karşılaşmanın sonuna 5 dakikalık uzatma süresi eklendi. Uzatma süresinde de gol sesi çıkmadı ve mücadele Başakşehir´in 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak