KAYSERİSPOR CUMA GÜNÜ İZNE AYRILACAK

KAYSERİSPOR CUMA GÜNÜ İZNE AYRILACAK

ERZURUM KAMPI, 9 TEMMUZ PAZARTESİ BAŞLAYACAK

Kayserispor, sezon hazırlıklarına 29 Haziran´da başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, Kayseri´deki hazırlıklarını 7 Temmuz´da tamamlayacak. İki günü izin kullanacak olan sarı-kırmızılı ekip, 1.etap kamp çalışmaları için Erzurum´da toplanacak.

Spor Toto Süper Lig´de 2018-2019 sezonu, 10-11-12 ve 13 Ağustos´ta oynanacak olan müsabakalarla başlayacak. İlimizi temsil eden Kayserispor, sezon hazırlıklarına 29 Haziran´da yaptığı antrenman ile başlamıştı.

Sarı-kırmızılı takım, salı gününü sabah ve akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Kayserispor, 7 Temmuz Cuma gününe kadar hazırlıklarına tesislerinde devam edecek. Cuma günü yapılacak olan laktat testi ile hazırlıklarını sonlandıracak ve iki günlük izne ayrılacak. Kayserispor, 9 Temmuz Pazartesi günü 1.etap kamp çalışmaları için Erzurum´da toplanacak. 1 hafta Erzurum´da kalacak olan Kayserispor, burada 2 hazırlık maçı yapacak ve kamp çalışmalarını sonlandıracak.

Kayserispor, 2.etap kamp çalışması için 18 Temmuz Çarşamba günü yurt dışı kampı için Hollanda´ya hareket edecek. Sezon öncesi hazırlıkları kapsamında 2 haftalık bir yurt dışı kampı geçirecek olan Kayserispor, burada 4 hazırlık maçı yapacak. Sarı-kırmızılı ekip, 2 Ağustos Perşembe günü Kayseri´de toplanarak son hazırlıklarını tamamladıktan sonra 2018-2019 futbol sezonunu açacak.

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı